Haberler

FIFA 2023'e 12 Ulusal Kadın Futbol Ligi takımı ekleniyor

Güncelleme:

FIFA 2023'te yeni 12 Kadın Futbol takımı ekleniyor. FIFA'ya kırılma noktası yaşatan bu gelişmenin tüm detayları haberimizde!

En çok oynanan futbol oyunu FIFA 2023'ten yeni haberler var. Çok geniş bir takım ve oyuncu veri tabanı olan FIFA'ya yeni kadın kulüpleri geliyor. Yeni bir kırılma noktası olacak ve oyuna yön verecek gelişmelerin detayları haberimizde!

FIFA 23'E NWSL SES GETİRECEK

Popüler oyun şirketi Electronic Arts, pazartesi günü yaptığı duyuruda Ulusal Kadın Futbol Ligi'nin FIFA 2023'e geleceğini açıkladı. NWSL Players Association ile imzaladığı lisans ortaklığı sayesinde 12 NWSL (Ulusal Kadınlar Futbol Ligi) takımının tamamı oyun içerisinde yer alacak.

Yıllardır erkek takımlarının yer aldığı FIFA'da, ilk kez kadın takımlarının yer alması kullanıcılarda büyük bir merak uyandırdı. Bununla birlikte 15 Mart'tan itibaren kullanıma sunulan oyunda, takımların tüm kadın sporcuları ileriye dönük yeni anlaşmaları yer alıyor.

Oyun aynı zamanda Electronic Arts'ın kapakta ilk kez kadın futbolcuya yani Chelsea'den Sam Kerr'e yer vermesiyle gündem oldu. İngiltere ve Fransa'da 1. Ligden 24 takımının yer aldığı FIFA, 2016 yılından bu yana çok yol kat etti.

12 NWSL takımının tamamı 15 Mart'tan itibaren Turnuva Modunda, Çevrimiçi Sezonlarda ve Dostluk Maçlarında yer alacak. Bunun yanı sıra formalar, amblemler, kupalar ve kutlamalar da dahil edilecek. Son olarak oyuna dört yeni NWSL stadyumu ekleneceğini de belirtelim.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

Ulusal Kadınlar Futbol Ligi'nden (UKFL) sorumlu komisyon üyesi Jessica Berman, FIFA 2023 için açıklama yaptı. Sözlerinde; "FIFA 2023'e kadın futbolcuların dahil edilmesi, futbolun sınırlarını genişlettiğini gösteriyor." dedi. Buna ek olarak " Bu lig, oyuncular ve dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca futbol taraftarı için bir kırılma noktası. Dünyada isim yapmış sporcuların, FIFA 23 sayesinde yeteneklerini daha fazla sergileme fırsatı bulmalarından ötürü oldukça heyecanlıyız." açıklaması yaptı.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Futbol Gamegar Teknoloji Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title