Haberler

Elon Musk, Twitter'ın eski yöneticileri tarafından dava edildi

Güncelleme:

Elon Musk, Twitter'ın eski yöneticileri tarafından dava edildi. Davacılar, hakettikleri ödemeleri almadıklarını iddia ediyor. Davanın sonucu merakla bekleniyor.

Radikal açıklamalarıyla gündem olmaya devam eden Elon Musk, bu kez de Twitter'ın eski yöneticileri tarafından dava edildi. Silikon Vadisi'ne bomba gibi düşen bu haber, X platformunun geleceğini bir kez daha sorgulatmış durumda.

Davacıların arasında bulunan eski şirket CEO'su Parag Agrawal, Musk'ın onları işten çıkartırken hakettikleri ödemeleri kendilerine yapmadığını iddia ediyor. Davanın nasıl sonuçlanacağını ise önümüzdeki dönemde birlikte göreceğiz. İşte tüm detaylar…

Elon Musk, yine dava ile gündemde!

Şirketin satın alınma sürecinin başladığı 2022 yılının ekim ayında oldukça kaotik bir ortam içinde bulunduklarını belirten Agrawal, Elon Musk'ın devir işlemleri biter bitmez kendileriyle yollarını ayırdığını, ancak tüm haklarını vermediğini söylüyor.

Davaya göre, işine son verilen yöneticiler Agrawal, Segal, Gadde ve Edgett toplamda 128 milyon dolarlık bir tazminat talep etmekte. Ünlü girişimcinin başından beri kendileriyle sorunu olduğunu öne süren Agrawal, Musk ile Twitter'ın satılma sürecinde yaşadıkları yasal savaşın bunda etkili olduğunu belirtti.

Musk'ın kendilerini tamamen uydurma bir nedenle kovduğunun altını çizen Agrawal, ünlü girişimcinin elindeki serveti ve gücü muhaliflerini susturmak için kullandığını savundu. X yönetimi ise konu hakkında henüz herhangi bir açıklama yapmadı.

Ayrıca eski şirket yöneticilerinin Musk'ı daha önce de daha ettiğini biliyoruz. Daha uzun yıllar sürmesi beklenen bu sürece, girişimcinin yapacağı yorum ise merakla bekleniyor. Tüm bu gelişmelerin, günün sonunda X kullanıcılarının yararına olmasını umuyoruz.

Elon Musk, Microsoft'a isyan etti! Windows…

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Elon Musk dava konusunda ne yapmalı? Yanıtlarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolayca paylaşabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için çok değerli.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Elon Musk Twitter Teknoloji Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title