Haberler

    Egreat Media Player'lar Datastar ile Türkiye'de

    Seri İndirenler, Torrent ve Youtube Sevenler; Tanışın: Egreat Full Hd 1080p Network Media Player!

    DataStar, Egreat'ın Türkiye distribütörü oldu. Egreat'in full HD 1080P network media player'larının satışına başlayan şirket, ilk aşamada Full HD 1080P dahili ve harici sabit diskli üç yeni modeli tüketicilerin beğenisine sunuyor.

    Gelişen teknolojiyle birlikte klasik DVD oynatıcıların yerini Media Player'ların almaya başladığını belirten DataStar Ürün Müdürü Ali Dinçer, "Media Player'lar, ufak bir yatırımla evi bir medya merkezi, televizyonu da eğlence dünyası haline getirebiliyor" diyor. DataStar'ın media player ürünlerinde Egreat markasını tercih etmesinde ürünlerin optimum fiyat/kalite oranının yanı sıra sınırsız yazılım ve donanım desteği, zengin bağlantı seçenekleri, dahili ve harici sabit disk bağlanabilmesi gibi teknik özelliklerinin rol oynadığını vurgulayan Dinçer, "Tüketiciler bilgisayar, USB bellek, harici disk, sabit disk gibi farklı ortamları rahatlıkla media player'a bağlayıp, media dosyalarını görebilirler, internete bağlanıp bittorrent ile program yükleyebilirler, Youtube gibi paylaşım sitelerine bağlanıp video izleyebilirler" diyor. Kablolu ve kablosuz olarak (opsiyonel) ağ ortamına bağlanabilen cihaz, network ortamında paylaştırılmış olan dosyaları televizyonda izlemeye de olanak veriyor.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title