Haberler

Eğlencenin Yeni Adı

Sinema Salonunu Dizüstü Bilgisayarınıza Taşıyan Yeni Sony Vaıo F Serisi, Full Hd Ekranı ve Güçlü Grafik Özellikleri ile Multimedya Deneyiminizi Daha Eğlenceli Hale Getiriyor.

Bütün multimedya dosyalarını ve eğlence içeriklerini kolaylıkla idare etmek için bir dizüstü bilgisayara ihtiyaç duyanlar artık hiçbir şeyden taviz vermek zorunda kalmayacak. Yeni Sony VAıO F Serisi kullanıcısına Full HD videolar ve RAW görüntü dosyaları üzerinde çalışmak, Blu-ray Disc sürücüsü ile film seyretmek ve diğer işler için gerekli her şeyi sağlıyor.

VAıO F, 16.4" (41.6cm) Full HD VAıO Display Premium ekranıyla film, oyun ve kişisel medya koleksiyonlarını hayata taşıyor. ıntel Core i7 işlemci serisi (dört çekirdekli) sayesinde baş döndürücü bir multimedya performansı garanti eden VAıO F Serisi ayrıca, Blu-ray Disc yazıcı ve zorlu video uygulamaların üstesinden kolaylıkla gelmek için 8 GB'lık DDR3 ana bellek taşıyor.

CUDA paralel mimarisi ile 1 GB'lık GDDR3 VRAM belleğe sahip olan seri NVıDıA GeForce GT330M grafik kartı sayesinde şaşırtıcı derecede detaylı 3D grafiğin yanı sıra Full HD videoları çok akıcı şekilde ve kristal netliğinde oynatma olanağı sağlıyor.

Sony'nin yeni VAıO F Serisi dizüstü bilgisayarları Şubat 2010'dan itibaren Türkiye'de satışa sunulacak .

Yeni VAıO F Serisi standart olarak gelen Blu-ray Disc sürücü veya Blu-ray Disc Combo sürücüsü sayesinde etkili bir film izleme aracı haline geliyor. Sony'ye özel Motion Reality HD ve Video Optimiser, Blu-ray Disc'lerdeki Full HD filmlerin daha yumuşak ve akıcı olarak oynatılmasını garanti ediyor.

Sony Dolby Home Theater v3'ün zengin ses özelliği ile canlı kişisel sinema deneyimine fazladan bir boyut daha katan VAıO F serisi müzik, sinema ve oyun keyfi sürerken güçlü surround sesin sizi alışılmamış bir berraklıkla sarmasına izin veriyor.

Dizüstü bilgisayarla birlikte gelen yazılımlar arasında dört çekirdekli işlemciyle daha da çarpıcı bir performans sağlamak için optimize edilmiş PMB (Picture Motion Browser) VAıO Edition'ın son sürümü de yer alıyor.

Yazan :
SDN -

Kaynak: Shiftdelete.net / Teknoloji

Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe şampiyon olma ihtimali kalmadı mı 2024? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 6 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Koton halka arz sonuçları açıklandı mı? Koton kağıt halka arz kaç lot verdi? SON DAKİKA İslahiye kazada ölenlerin isimleri açıklandı mı (GAZİANTEP)? Crystal Palace Manchester United maçı CANLI izle! 6 Mayıs Crystal Palace MANU maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Özgür Özel-Devlet Bahçeli görüşmesi ne zaman, saat kaçta yapılacak? 7 Mayıs Salı okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title