Haberler

    Cydia İçin Özel Tweak'ler Çıktı

    1.1.19 sürümünden sonra geliştiricilerden tweak'ler gelmeye başladı.

    Hasan Uğur Nayır - -

    Saurik, Cydia'nın yeni sürümünü yayınlamakla birlikte yeni bir dönemin de kapısını açmış oldu. 1.1.19 güncellemesi alt kısımda değişiklikler içerse de, aslında modifiye yapma imkanı sunuyor. Diğer bir deyişle tweak'ler Cydia için de geçerli.


    Cydia için tweak'leri çok beklemeye gerek yok. Şu anda kullanılabilir durumda iki tane tweak yayınlandı.


    İlkinin adı ShareTweak. İsminden belli olduğu üzere iOS üzerinde yazılım paketinin bilgilerini paylaşmaya izin veriyor. ShareTweak sağ üst köşeye paylaş düğmesi yerleştiriyor.


    İkinci tweak Codling ise Cydia'da yenileme olduğu zaman HUD'ta blur etkisi yaşatıyor. Daha karanlık veya açık gözükmesi stok uygulama seçeneklerinden ayarlanabilir. Bu iki tweak oldukça basit, ama geliştiricilerin bir şeyler hazıkladıklarını ve devamının yolda olduğunu işaret ediyorlar.



    Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Hasan Uğur Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 4 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title