Haberler

    Apple Gözlük Steve Jobs Özel Sürümüyle Gelecek

    Güncelleme:

    Hakkında çok fazla dedikodu çıkan Apple gözlük Steve Jobs özel sürümü ile kullanıcılara ulaşmayı bekliyor.

    Hakkında çok fazla dedikodu çıkan Apple gözlük Steve Jobs özel sürümü ile kullanıcılara ulaşmayı bekliyor. Şirketin uzun bir süredir akıllı gözlük teknolojisi ile ilgili bazı değişiklikler yaptığı biliniyordu. Bakalım Apple bu sürümünde nelere yer verecek.

    ABD merkezli şirket tarafından yapılan açıklamalara göre, yeni gelecek olan akıllı gözlükler dışarıdan bakıldığında hiç sırıtmayacak. Standart bir gözlük kullanıyormuşsunuz gibi görünen bu modeller, gerçekte tam bir teknoloji harikası olacak. Şirketin bunu sağlamak için uzun bir süredir gözlük firmaları ile masaya oturduğu biliniyor.

    Bu gözlüklerde Steve Jobs anılacak

    Apple tarafından geliştirilecek yeni gözlük modellerinde, Steve Jobs anılmak isteniyor. Firmanın oldukça ilginç ve yaratıcı bir alana adım atması onların kurucuları için bir sürüm yayınlamasını tetikledi.

    Akıllı gözlük sektörü her ne kadar şu anda pek kendisini gösteremese bile, ilerleyen zamanların en önemli donanımlarından birisi olacak. Bu nedenle Apple akıllı gözlük sektörüne çok büyük bir önem veriyor. Apple Glass olarak adlandırılacak cihazlar, aynı zamanda artırılmış gerçeklik özelliklerine sahip olacak.

    AR gözlüklerinin 'Steve Jobs Heritage Edition' isimli özel bir sürümü, kısa bir süre içerisinde piyasaya sunulacak. Gelen sızıntılara göre firma bu sürüme çok az bir yer verecek. Sınırlı sayıda üretim yaparak ilgiyi artırmak isteyen kuruluş, Böylece iyi bir tanıtım yapacak. 499 dolar fiyat etiketi ile 2021 yılının sonlarında muhtemelen bu cihazları görebiliriz. Sizce Apple tarafından geliştirilecek akıllı gözlük modelleri beğenilecek mi? Tahminlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

    Kaynak: Tamindir / Teknoloji

    Amerika Birleşik Devletleri Steve Jobs Apple Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title