Haberler

    Acer 3d Monitör Best Buy Farkıla

    Best Buy, Acer'ın Yeni 3d Monitörü ile Oyuncuları 3d Maceraya Davet Ediyor. İşte Detaylar...

    Best Buy, Acer'in oyun meraklılarına yönelik ürettiği 3 boyutlu monitörü GD245HQ'yu Mayıs ayında izmir ve Ankara mağazalarında satışa sunuluyor.

    Acer GD245HQ, üçüncü boyut, 'derinlik' faktörünü bütün görsel yüzeylere taşıyarak 'kullanıcı arayüzü' kavramını tamamiyle değiştiriyor. Özellikle oyun uygulamaları ve film keyfi için geliştirilen 23,6 inç 3 boyutlu LCD ekran gerçeklik hissi yaratmak için kullanıcıyı tamamen görüntünün içine çekiyor. Üç boyutlu deneyim, üç basit faktör - görüntüyü yansıtan yüksek performanslı görüntü birimi, uyumlu ekran kartına sahip bir bilgisayar ve özel 3D gözlük - sayesinde ve en önemlisi monitörün düz ekranındaki görüntüsüne derinlik katan NVıDıA® 3D Vision™ teknolojisiyle hayat buluyor.

    Acer GD245HQ monitörün yenilikçi teknolojisinin kullanıcılarına sunduğu özellikler: 1080p Full HD uygulamalar için ideal 1920 x 1080 çözünürlüklü 16:9 geniş ekran; 3D efekt oluşturmada esas olan 120 Hz yenileme hızı; gerçek zamanlı oyunlar için reaktivitede son nokta 2 ms tepki süresi; HDCP desteği ile HDMı bağlantısı; açık ve koyu tonları dengesiz görüntülerde hissedilir ölçüde 'görsel' fark yaratan Acer Adaptive Contrast Management teknolojisiyle iyileştirilmiş 80.000:1 dinamik kontrast.

    Basın bülteninden derlenmiştir

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title