Haberler

Taylor Kitsch Biyografisi

Taylor Kitsch
Doğum Tarihi8.04.1981

Taylor Kitsch Kimdir ?

Taylor Kitsch (8 Nisan 1981 doğumlu) bir Kanadalı aktör ve modeldir.

Kitsch, British Columbia'nın Kelowna kentinde dünyaya geldi. Annesi Susan (Yeşil), BC Liquor Board'da çalışırken, babası Drew Kitsch de inşaatta çalıştı. Anne babası birken ayrıldı ve iki büyük kardeşi Brody ve Daman anneleri tarafından mobil ev parkında yetiştirildi.

Ayrıca iki tane daha anneli yarı kız kardeşi var. Kitsch Port Moody ve Anmore'da yaşıyordu. O, 3 yaşında buz hokeyi oynamaya başladı.Coquitlam'daki Gleneagle Ortaokuluna gitti.British Columbia Hokey Ligi'ndeki Langley Hornets için bir diz sakatlanmadan önce ufak bir buz hokeyi oynadı. Yaralanmasının ardından Kitsch, bir yıl boyunca Lethbridge Üniversitesi'nde beslenme ve ekonomi dersleri aldı ve kardeşiyle yaşadı.


2010 yılında Kitsch, apartheid'in son kanlı günlerini belgeleyen Güney Afrika'daki tarihi drama Steven Silver'ın "The Bang Bang Club" te oynadı. Ryan Phillippe ve Malin Åkerman'ın yanı sıra foto muhabiri Kevin Carter'ın rolü için iki ayda 35 libre kaybetmek zorunda kaldı.

Hollywood Reporter, Kasım 2010'da Kitsch'i "Hollywood'u yeni" A-List "olarak devralmaya iten ya da iten genç erkek aktörlerden biri olarak seçti. Edgar Rice Burroughs'un fantezi romanı A Princess of Mars'a dayanan 2012 Disney filmi John Carter'da Mars'a taşınan bir Confederate askeri olan ünvan karakterini canlandırdı. Kitsch, gişelerdeki filmlerin başarısızlığına rağmen "John Carter'den gurur duyuyorum, boks bürosu beni bir kişi ya da bir aktör olarak doğrulamıyor" dedi.

[22] Mayıs 2012'de Kitsch Peter'de oynadı Berg'in Savaşı, Hasbro'nun oyuncak oyununa dayanıyor, Teğmen Alex Hopper olarak.Gişelerde de başarısız oldu. Film, Berg ve eski Cuma Gecesi Işıkları ortak yıldızı Jesse Plemons'la bir araya geldi.

Temmuz 2012'de Oliver Stone's Savages'de Blake Lively, Salma Hayek ve Aaron Taylor-Johnson ile oynadı. HitFix'in film eleştirmeni Drew McWeeny, Johnson'la yaptığı Kitsch'in bağına olumlu geldi, "yalnızca inandırıcı değil, filmde yaşadı ve otantikti" dedi. McWeeny, Kitsch'in bu filmde doğru yoldan kullanıldığını ve onu zorlayan, yoğun çaldığı sahnelere zorlayan bir toplulukla yazdı.

2013'te Kitsch, Don McKellar'ın yönettiği Jean-François Pouliot'un Fransız Kanada'lı La Grande Séduction'ın (2003) ve Marcus Luttrell'in kitabına dayanan bir başka Peter Berg filmi olan Lone Survivor'un yeniden yapımcılığını The Grand Seduction'de oynadı.

25 Mayıs 2014 tarihinde HBO kanalında yayınlanan Ryan Murphy'nin The Normal Heart adlı filminde Jim Parsons, Julia Roberts ve Mark Ruffalo ile birlikte oynuyor. Kitsch, The Raid'in Amerikan yeniden yapımında başrol oynaması için görüşmelerde bulunuyor.Kitsch, True Dedektif'in 2. sınıfında, Vince Vaughn, Rachel McAdams ve Colin Farrell'in rol aldı. Kitsch drama parçalarına yazacak, direkt ve yıldızı olacak.


Kitsch 2012'de Teksas, Lake Austin'de 3.64 dönüm arazi satın aldı ve orada 2015 yılında bir ev inşa etmeye başladı.

title