Haberler

Taurus'un Ziyaretçi Sayısı Ankara'nın Nüfusunu Aştı

Güncelleme:

"Bir yıl gibi kısa bir sürede Ankara'daki en popüler AVM'ler arasında yer alan Taurus,seçkin marka karması ile dikkati çekerken, eğlenceli etkinlikleriyle de keyifli alışverişin adresi oldu"

AVM Partners tarafından yönetilen ve geçtiğimiz yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda kapılarını açan Taurus AVM'nin ziyaretçi sayışı Başkent'in nüfusunu aştı. Kısa sürede herkesin AVM'si haline gelen Taurus, bir yılda 6 milyon ziyaretçi sayısına ulaşırken en az 2 bin kişinin de iş sahibi olmasını sağladı.

Gerçekleştirdiği etkinlik ve kampanyalarıyla hem küçüklerin hem de büyüklerin dikkatini çektiklerini kaydeden Taurus AVM Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Şerefoğlu, Taurus'un farklı kimliğiyle kısa sürede Ankara'daki en popüler AVM'ler arasına girdiğinin altını çizdi.

Klasik AVM algısını yıkarak "yaşam merkezi" olmak için çıktıkları yolda ilerlediklerini bildiren Şerefoğlu, "Taurus ilk kurulduğu günden bu yana Ankaralılar'dan büyük ilgi gördü. Bir yıl gibi kısa bir sürede Ankara'daki en popüler AVM'ler arasında yer alan Taurus, seçkin marka karması ile dikkati çekerken, eğlenceli etkinlikleriyle de keyifli alışverişin adresi oldu. Zara, H&M ve Mango markalarını bir arada bulunduran ender AVM'lerden biri olmamızın yanında zengin marka karmamız sayesinde herkese hitap eden bir AVM hayata geçirdik. Bu sayede bir yılda 6 milyon ziyaretçiye kapılarımızı açarken en az 2 bin kişinin de istihdamını sağladık" dedi

-"Farklı illerden gelen ziyaretçilerimiz de var"

Taurus'un alışveriş keyfine verdiği önem kadar özel konularda da duyarlı davranan bir AVM olduğunu ifade eden Şerefoğlu, bu sayede ziyaretçi portföylerinin de genişlediğini şöyle vurguladı: "Ankara'da ilk kez bir AVM içinde açtığımız Pet Pansiyon ile hayvanseverlerin gönlünde de taht kurduk. Hayata geçirdiğimiz özgün tarzda etkinliklerimizle ziyaretçi portföyümüz genişledi.

Ümitköy, Çayyolu, Yenimahalle, Gölbaşı ve İncek'ten de ziyaretçi çekmeye başladık. Sadece Ankara'dan değil çevre illerden gelen misafirlerimizi de ağırladık" diye konuştu.

Engellilere özel hizmetleri sayesinde "engelli dostu AVM" olduklarını kaydeden Şerefoğlu, önümüzdeki dönemlerde de doğru zamanda yapılan doğru etkinlikler ve kampanyalar sayesinde Taurus AVM'nin popüleritisinin artacağını ifade ederken "bizi bu konuma getiren ziyaretçilerimize de teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

29 Ekim Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title