Haberler

Suriyeli Muhalifler Akdeniz'e Ulaştı

Güncelleme:

Suriye'de rejim güçlerine karşı savaşan muhalifler, Türkiye sınırındaki Samra sahil köyünü ele geçirdi ve Akdeniz'e ulaştı.

Suriye'de rejim güçlerine karşı savaşan muhaliflerin Türkiye sınırındaki Samra sahil köyünü ele geçirerek, ilk kez Akdeniz'e ulaştığı bildirildi.

SAMRA KÖYÜ ELE GEÇİRİLDİ

Suriye İnsan Hakları İzleme Örgütü Direktörü Rami Abdülrahman, aralarında El Kaide bağlantılı El Nusra Cephesi'nin de bulunduğu muhaliflerin Lazkiye'ye bağlı Samra köyünün kontrolünü ele geçirdiğini söyledi.

Muhaliflerce sosyal medyada paylaşılan ve Samra'da çekildiği iddia edilen bir fotoğraf

REJİME BÜYÜK DARBE

Lazkiyeli aktivist Ömer el Ceblavi, AFP'ye yaptığı açıklamada, söz konusu köyün kontrolünün muhaliflere geçmesinin, rejime büyük bir darbe olduğunu belirtti.

REJİM İÇİN ÇOK STRATEJİK BÖLGE

El Ceblavi, "Bu bölge rejim için stratejik açıdan büyük öneme sahip. Öyle ki; Lazkiye'de ne zaman bir çatışma çıksa, ordu diğer bölgelerdeki birliklerini geri çekip buraya gönderiyor" dedi.

KESEB'İ DE ELE GEÇİRMİŞLERDİ

Muhalifler önceki gün de Türkiye'nin Yayladağı ilçesine iki kilometre uzaklıkta bulunan ve çoğunlukla Ermenilerin yaşadığı Keseb kasabası ile sınır kapısını ele geçirmişti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Türkiye Akdeniz Lazkiye Suriye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (118)

ccc31emin@hotmail.com:

Ülküdaşları Suriyeye davet ediyorum. Öyle boş meydanlarda Allahu ekber demekle olmuyor. Yiyorsa gelin Suriyeye Cihada

38
24
yanıtYanıtla
CCC31iskndtoxin@gmx.de:

CCC31:bacaklarin en iyi dostlardir ama birgun onlar da ayrilmak zorunda:-)

yanıt0
yanıt0
cemildtoxin@gmx.de:

lan allahın kozmonotu kes

yanıt0
yanıt0
ülkücüsknemin@hotmail.com:

Zora gelince ülküdaşlar yalama yapmaya başladı :):)

yanıt0
yanıt0
tariktarik@mail.ru:

Cihadi senin mason babanmi ilan etdi?

yanıt0
yanıt0
cccbabacccdtoxin@gmx.de:

sana bir iyilik yaparım, babalar gününde bana hediye almak zorunda kalırsın.:-)

yanıt0
yanıt0
yobazyobaz@hotmail.com:

iyide başbuğ türkeş komünistler dedi durdu ehh şükür o iş bitmiş chp-mhp kardeşliği gelmiş, devlet bohçalı pkk üzerinden nemalandı oda bitti, la az kendinizi gösterin ülküdaşlar yürüyün suriyeye oraya inmişken bi zahmet ırakta girip şu kerkük işinide bir çözün misakı-ı milli diyip duruyorsunuz yıllardır.. başarılar.

yanıt0
yanıt0
müslüman türkemin@hotmail.com:

Bu ülkücüleri müslüman mı sandın bunlar meyhaneden çıkmıyor. elindeki birayla tekbir getiriyorlar

yanıt0
yanıt0
ÜLKÜCÜulkucu@hotmail.com:

SUSUN LAN BİZ ÖYLE UFAK TEFEK İŞLERE BAKMIYORUZ BİZİM DAVAMIZ TURAN.

yanıt0
yanıt0
husserestaurangkkt@hotmail.se:

Sunlara muhalif demeyi birakin! Hepsi zavalli insanlari öldürmekten baska bi sey yapmiyo!

25
18
yanıtYanıtla
Tüm 118 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title