Haberler

Zaha transferini bir de ondan dinleyin! Selahattin Baki, Galatasaray'ı yerden yere vurdu

Güncelleme:

Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki, Zaha transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ı çok sert eleştiren Baki, "Biz Fenerbahçe'yiz. 4 gün önce masadan kalktığımızı basın mensupları zaten tebliğ etmişti. Transfer çalımı görmek isteyen Vedat Muriqi, Mert Hakan, İrfan Can, Joao Pedro ve son olarak Szymanski transferlerine baksın. Florya'da yatan bir aslan vardı hatırlarsanız. İrfan Can bizi istiyor diyordu o dönemki hocaları. Bir gecede gittik aldık" dedi.

Süper Lig devi Fenerbahçe'nin yöneticisi Selahattin Baki, 5-0 kazanılan Zimbru karşılaşması sonrası değerlendirmelerde bulundu. Wilried Zaha transferi hakkında konuşan Baki, Galatasaray'ı da sert eleştirdi.

"TRANSFER ÇALIMI ATMIŞLAR GİBİ KONUŞUYORLAR"

Yıldız futbolcu Zaha hakkında konuşan Baki, "Zaha transferi. Akılları sıra bizi kötü göstermeye çalışıyorlar. Galatasaray'ın medya mensupları algı nasıl yaratılır dersi veriyorlar. Biz Zaha'nın ağabeyine teklifte bulunduk, kendileri yeterli bulunmadı. Daha sonra onlar bize bambaşka bir teklifle geldi. Yıllık 10 milyon euroyu bulan bazı istekleri görünce ilk defa bir oyuncunun temsilcisine yanıt vermedik. Sanki transfer çalımı atmışlar bize gibi konuşuyorlar. Biz Fenerbahçe'yiz. 4 gün önce masadan kalktığımızı bize yakın basın mensupları zaten tebliğ etmişti" dedi.

"FLORYA'DA YATAN BİR ASLAN VARDI"

Geçen yıllara değinen Baki, "Biz bazıları gibi resmi yazışmaları deşifre etmeyiz. Transfer çalımı görmek isteyen sadece bizim dönemimizdeki Vedat Muriqi, Mert Hakan Yandaş, İrfan Can, Joao Pedro ve son olarak Szymanski transferlerine baksın. Florya'da yatan bir aslan vardı hatırlarsanız. İrfan Can bizi istiyor diyordu o dönemki hocaları. Bir gecede gittik aldık. Galatasaray, özel uçakla getirdiği Szymankski'ye tesislerinde hocasıyla toplantı yaptırdı. Bir kez daha karşı karşıya gelirsek Florya'nın kalbinden oyuncuyu alır geliriz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Vedat Muriqi Galatasaray Joao Pedro Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (17)

kadir ilhan:

Aynen İrfan Cana 10milyon usd vermiştiniz.Büyük başarı.Alkışlıyoruz o günden beri sizi.

87
34
yanıtYanıtla
Acımasız Gerçekler:

Fenerbahçe böyle ergen yöneticileri özellikle mi seçiyo? bu şekilde konuşarak sadece kendi seviyelerini gösteriyolar.

72
19
yanıtYanıtla
Erkan Can :

dayı 8 yaşındaki yeğenim gibi konuşmuş,tebrikler amcacım içindeki çocuğü hala yasatıyorsun.. son 20 senede hangi mert hakan hangi irfan kac kez şampiyon yaptı seni, beceriksizliklerinizi sağa sola çamur atarak kapamaya çalısıyorsunuz

74
16
yanıtYanıtla
Kemal Gocer:

Dinlemeye gerek yok gereksiz konuşmalar taraftarınız sizden şampiyonluk bekliyor. Sen gündem olma çabasındasın.

66
19
yanıtYanıtla
Bekir :

Kendi beceriksizlerini kapatmak için ne yapacaklarınız şaşırdılar kimse senin kimi aldığına bakmaz sezon sonu şampiyon olup olmadığına bakar 50 yıl sonra kimse irfanı Galatasaray dan önce aldık demez o sezonun şampiyonu kimdi diye bakar...

69
15
yanıtYanıtla
ekrem celebi :

Vedat Muriqi, Mert Hakan Yandaş, İrfan Can, Joao Pedro pekı bunlardan verım alabıldınızmı.demekkı cımbom gerek duymadı bu futbolculara

35
15
yanıtYanıtla
Yusuf Taşkan:

Galatasaray'a çelme takıp aldıkları oyuncuyla hangi dönem şampiyon oldular Mert hakan'la mı ?rfan Can Kahveci le mi

40
8
yanıtYanıtla
Vahdettin Bayram:

fener kimlerin elinde oyuncak olmuş.......bu yüzden on yıldır şampiyon olamıyor...

25
16
yanıtYanıtla
kavruk ali:

bu transferleri yapmakla Galatasaraya çalım atmamış tam tersine iyilik yapmışsınız. Vedat Muriqi, Mert Hakan, İrfan Can, Joao Pedro... Fenerbahçeye ne kattılar acaba?

26
12
yanıtYanıtla
Emin Alıç:

Aldık dediğin oyuncular fenevbahçeye ne verdi. Soronun cevabını verdiğin zaman kim kime çalım atmış anlarsın.

20
13
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title