Haberler

Yok artık Arda Turan! Atletico Madrid'in efsane golcüsünü Eyüpspor'a getiriyor

Güncelleme:

Süper Lig'e yükselme fırsatını play-off turunda kaçıran Eyüpspor, bomba bir transfer için kolları sıvadı. İstanbul ekibi, teknik direktör Arda Turan'ın Atletico Madrid'de beraber oynadığı eski takım arkadaşı Diego Costa'yı renklerine bağlamayı hedefliyor.

Süper Lig hayallerini bir sonraki sezona bırakan Eyüpspor'da transfer çalışmaları başladı. İstanbul ekibi, teknik direktör Arda Turan'ın Atletico Madrid'den eski takım arkadaşı Diego Costa için harekete geçti.

ARDA TURAN, COSTA'YI İSTİYOR

Ajansspor'da yer alan habere göre; Eyüpspor, Diego Costa'yı renklerine bağlamak için harekete geçti. Teknik direktör Arda Turan'ın transferde bizzat görev alacağı ve eski takım arkadaşını takıma kazandırmak için çabalayacağı öğrenildi.

SADECE 1 GOL ATABİLDİ

Diego Costa bu sezon Premier Lig ekibi Wolverhampton'da 17 maçta forma giydi. Deneyimli futbolcu bu karşılaşmalarda sadece 1 gol attı.

Yok artık Arda Turan! Atletico Madrid'in efsane golcüsünü Eyüpspor'a getiriyorDiego Costa

Kaynak: Haberler.com / Spor

Atletico Madrid Diego Costa Arda Turan İstanbul Eyüpspor Madrid Diego Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

BEHZAT KAZAR:

Birde Caneri alın her oyundan alındığında Emre yi dövemedi Ârdayı döver herhalde

17
2
yanıtYanıtla
BEHZAT KAZAR:

Geçen sene DEDELER takımıydık bu sene de aynı şey olacak gibi Babel umut ve vs 6 puan önde git sonra büyük fark ye neden FB gibi ihtiyarların pilleri bitti acizane eski bir Eyüp spor antrenörü olarak tavsiyem dinamik ve sistemi olan bir takım yapmak olmalı..

4
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title