Haberler

Ya Holtby ya da Volland

Augsburg beraberliği sonrası transfere yönelen Borussia Dortmund yönetiminin hedefinde iki isim var.

Lahm: Mandzukic'e ihtiyacımız var

Sahasında kaybettikleri iki puanın yanı sıra Kuba'nın da sakatlanması Borussia Dortmund patronu Hans Joachim Watzke'nin kapattık dediği transfer dosyasını yeniden açmasını sağladı. Geçtiğimiz sezonun devre arasında Schalke'den Premier Lig ekibi Tottenham'a giden Lewis Holtby ilk düşünülen isim oldu. Tottenham bu oyuncuyu kiralamak yerine 6 milyon Euro karşılığında satmak istiyor. Bu bonservis Schalke için problem olurken Dortmund için sorun değil. Holtby'nin oyunun her iki yönünü oynaması, hem Kuba'ya hem de İlkay'a alternatif olarak sahada yer alabilir oluşu Klopp'un bu transfere onay vermesini sağladı. Öte yandan Alman oyuncu eğer burada form tutabilirse milli takım ile beraber Dünya Kupası'na gitme şansına da sahip olacak.

Holtby olmazsa Volland

Dortmund'un düşündüğü ikinci isim ise market fiyatı 12 milyon Euro olan Hoffenheim'ın genç yeteneği Kevin Volland. Bu kriz döneminde olduğu için değil sezon başından bu yana görüşmeler yaptığı genç oyuncuyu sarı siyahlılar hızlı bir şekilde kadrosuna katabilir. Holtby'nin aksine Kevin Volland Dortmund oyun yapısı için uzun zamandır düşünülen bir isim olmasının altını çiziyor Watzke.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Hans Joachim Watzke Tottenham Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title