Haberler

Vucinic'in Yerine Berardi

Juventus’tan ayrılacağını açıklayan ve kısa bir sürede kendisine takım bulması beklenen Mirko Vucinic’in yerine Domenico Berardi düşünülüyor.

On beşinden sonra

Geçtiğimiz hafta Fredy Guarin'i de içinde bulunduran bir takas sonrası Inter'e gitmek için Milano ekibiyle anlaşmaya varan fakat sonrasında Interli taraftarların gösterdiği tepki nedeniyle yatan takasla birlikte Juventus'ta kalan Mirko Vucinic, siyah-beyazlılardan ayrılmaya kararlı.

Carlos Tevez ve Fernando Llorente transferleriyle birlikte rotasyon dışına düşen ve bu nedenle uzun bir süredir mutsuz olan Mirko Vucinic'in takımdan ayrılması sürpriz bir oyuncuyu Juventus kadrosuna getirebilir.

Karadağlı oyuncunun Inter ve Erick Thohir'le olan görüşmelerinin devam ettiği ve Milano ekibinin uygun bir bonservis bedeliyle oyuncuyu istediği hala bilinirken Vucinic'in gitmesi durumunda Antonio Conte'nin bu sezon Sassuolo formasıyla çok iyi işler çıkaran Domenico Berardi'yi forvet rotasyonu için düşündüğü belirtiliyor.

Geçtiğimiz yılın Eylül ayında bonservisinin yarısını Sassuolo'dan alan ve oyuncuyu bir sezonluğuna Sassuolo'ya kiralayan Juventus'un uygun bir bedel karşılığında oyuncuyu bu transfer döneminde kadrosuna katması mümkün olabilir.

12 golü 5 asisti var

Oyuncunun menajeri Domenico Berardi'nin Sassuolo'da kalacağını düşündüğünü ve genç forvet için bunun daha doğru olduğunu söylemesine rağmen Sport Mediaset'in haberine göre Antonio Conte'nin B planı olarak U-21 milli oyuncuyu Juventus'a getirmek için hazırlık yapması bu konuda ilerleyen günlerde enteresan gelişmelerine yaşanmasına sebebiyet verebilir.

Bu sezon Sassuolo formasıyla ligde 16 maça çıkan Berardi, bu maçlarda 12 gol ve 5 asiste imza atmıştı.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Mirko Vucinic Juventus Milano Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title