Haberler

Voleybol: Denizbank Erkekler Cev Şampiyonlar Ligi

Halkbank, F Grubu'ndaki 4. maçında yarın Avusturya'nın Hypo Tirol takımını konuk edecek Halkbank Antrenörü Stoytchev: "Hypo Tirol karşılaşmasını kazanarak haftayı üç puanla kapatmak ve gru...

DenizBank Erkekler CEV Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda namağlup lider durumda bulunan Halkkbank, 4. maçında yarın Avusturya'nın Hypo Tirol takımıyla sahasında karşılaşacak.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkent Spor Salonu'nda yapılacak maç saat 18.00'de başlayacak. Karşlaşmayı Ukrayna'dan Viktor Kozlovskyy ve Bulgaristan'dan Dobromir Dobrev hakem ikilisi yönetecek.

Grupta yenilgi yüzü görmeyen Halkbank, Avusturya ekibi karşısında namağlup unvanını korumaya çalışacak. F Grubu'nda son sırada yer alan Hypo Tirol ise ilk galibiyetini elde etmek için sahaya çıkacak.

Halkbank, gruptaki ilk maçında Polonya'nın Jastrzebski Wegiel ekibini sahasında 3-1 yenmiş, daha sonra deplasmanda yaptığı müsabakalarda Romanya'dan Tomis'i 3-1, Ankara'da konuk edeceği Hypo Tirol'ü de 3-0'lık skorlarla geçmişti.

F Grubu'nda oluşan son puan durumu şöyle:

Takımlar O G M AS VS P 1. Halkbank 3 3 0 9 2 9 2. Jastrzebski Wegiel 4 3 1 10 5 9 3. Tomis 4 1 3 6 10 3 4. Hypo Tirol 3 0 3 1 9 0

"Kalitelerini sahaya yansıtacaklar"

Halkbank Antrenörü Radostin Stoytchev, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Şampiyonlar Ligi'nde takımın performansından ve aldığı sonuçlardan memnun olduğunu belirtti.

Kaliteli ve deneyimli oyuncu grubuyla çalıştıklarını vurgulayan Bulgar antrenör, "Herkes nerede, ne yapması gerektiğini biliyor. Üst düzey maçlarda rakiplerimize gözdağı vermemiz bizi memnun ediyor. Bu maçta da kalitelerini sahaya yansıtacaklar, buna inanıyorum. Hypo Tirol karşılaşmasını da kazanarak haftayı üç puanla kapatmak ve gruptaki iddiamızı sürdürmek istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

"Grubu birinci bitirmek istiyoruz"

Takım kaptanı Matej Kaziyski ise Şampiyonlar Ligi'ndeki yürüyüşlerini sürdürmek adına Hypo Tirol'ü mağlup etmek zorunda olduklarının altını çizdi.

Rakiplerini Avusturya'da yenmelerinin, bu maçı da mutlaka kazanacakları anlamına gelmediğine dikkati çeken Kaziyski, "Sporun gereği önce rakibimize saygı duyacağız. Sonra da sahada elimizden geleni yapıp üç puan almaya çalışacağız. İyi çalıştık ve konsantre olduk. Çünkü grubu birinci bitirmek istiyoruz. Ankaralı voleybolseverleri bizi desteklemek adına tribünlerde görmek maça güzellik, takımımıza da güç katacaktır" ifadelerini kullandı. - Ankara

Kaynak: AA / Spor

Halk Bankası Avusturya Tirol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title