Haberler

    Van Persie'yi Beşiktaş Maçı Sonrası Yakacak Dil Çıkarma Hareketi! Cezası...

    FutbolArena Detay - Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda olaylı geçen Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin ardından Robin Van Persie'ye yönelik tepkiler sürerken, Beşiktaş cephesi Hollandalı futbolcunun Tosic'e karşı elini şortuna sokması ve özellikle tribünlere dil çıkarması konusunda.

    FutbolArena Detay - Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda olaylı geçen Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin ardından Robin Van Persie'ye yönelik tepkiler sürerken, Beşiktaş cephesi Hollandalı futbolcunun Tosic'e karşı elini şortuna sokması ve özellikle tribünlere dil çıkarması konusunda tepkiliyken, taraftarlar da Hollandalı futbolcunun bu yüzden ceza alması gerektiğini savunuyor.

    Robin Van Persie Beşiktaş derbisi sonrası ceza alacak mı?

    Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin ilk yarısında siyah beyazlı taraftarların olduğu tribüne doğru dil çıkaran ve 41. dakikada Tosic'in kırmızı kart gördüğü pozisyonda rakibine doğru elini şortunu içine sokan Van Persie'nin ceza alıp almayacağı büyük merak konusu.

    Peki TFF talimatları bu konuda ne diyor? TFF talimatlarına göre Van Persie'nin PFDK'ya sevk edilip edilmeme konusunda maddeler son derece açık.

    1) Van Persie'nin Tosic'e karşı elini şortunun içine soktuğu pozisyon hem yoruma açık, hem de yayıncı kuruluşun maç anındaki görüntülerinde olmadığından cezai bir durum olması söz konusu değil. Bu görüntüler hem fotoğraf, hem de aktüel kameradan ekranlara yansıdı. Dolayısıyla Disiplin Kurulu herhangi bir yaptırım uygulaması için yayıncı kuruluşun maç anındaki görüntüleri dikkate alacak.

    2) Van Persie'nin tribünlere doğru dil çıkarması ise yayıncı kuruluşun görüntülerine yansıdığı için Disiplin Kurulu bu konuda Hollandalı futbolcuya herhangi bir cezai yaptırım uygulayabillir. Zira bu pozisyon direkt olarak yayıncı kuruluş ATV'nin direkt maç anı kameralarında ekrana yansıdı.

    CEZA ALMASI İÇİN...

    Van Persie'nin Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinde tribünlere doğru yaptığı dil hareketi ve Tosic'e karşı elini şortuna soktuğu an için A Spor yorumcusu Turgay Demir de canlı yayında, "Ceza konusu için yayıncı kuruluşun maç anındaki görüntülere bakıyor. Aktüel kamera görüntüleri cezai yaptırım için geçerli değil. Ancak her halükarda Van Persie'nin yaptığı büyük ayıp." diye konuştu.

    Kaynak: Futbolarena.com / Spor

    Robin Van Persie Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

    Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

    Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

    Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

    Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

    Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

    Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

    Bakmadan Geçme

    Tyson Fury kim, kaç yaşında, nereli? #127942 18 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Fury Usyk maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda 2024? Tyson Fury Usyk maçı ne zaman #129351 18 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Yeni Angola Büyükelçisi Muhammet Mustafa Çelik kimdir? Muhammet Mustafa Çelik hayatı ve biyografisi nedir? 18 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! 18 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 18 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #9889 #127919 18 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 18 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 18 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 18 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Adana Demirspor UEFA'dan neden ceza aldı, Avrupa'dan men mi edildi?
    Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

    Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title