Haberler

Üşümediler Soğukta Yüzdüler

- Üşümediler soğukta yüzdüler 25 yaşındaki de yüzdü 71 yaşındaki de yüzdüİZMİR - Türkiye Yüzme Federasyonun onaylı Türkiye'nin ilk kış kupası açık yüzme yarışları Menderes Belediyesi ev sahipliğinde Menderes ilçesi Özdere sahilinde gerçekleşti.

- Üşümediler soğukta yüzdüler

25 yaşındaki de yüzdü 71 yaşındaki de yüzdü

İZMİR - Türkiye Yüzme Federasyonun onaylı Türkiye'nin ilk kış kupası açık yüzme yarışları Menderes Belediyesi ev sahipliğinde Menderes ilçesi Özdere sahilinde gerçekleşti. TYF, Deniz Ticaret Odası İzmir şubesi ve Marathon Masters Kulübü Derneği eşgüdümünde sağlanan yarışmaya yerli ve yabancı toplamda 100 kişi katıldı.

İzmir'in Menderes ilçesinde Türkiye Yüzme Federasyonu onaylı Türkiye'nin ilk kış kupası açık yüzme yarışları Menderes ilçesi Özdere sahilinde gerçekleşti. 81 erkek ve 19 kadın yüzücünün katıldığı yarışmaya sporcular aileleri ve arkadaşları ile birlikte katıldı. Yarışma ile ilgili veren Manş Denizi'ni geçen milli yüzücü Bengisu Avcı, "Burada ilk defa yapılmasına rağmen yoğun katılım var. Bu harika bir şey. Pek çok yerden sporcular katıldı. İlerde gelenekselleştirilmesi düşünülen bir yarışma. Buna benzer yarışmalar Bodrum'da, Marmaris'de düzenleniyordu. İzmir'de olması bizim için çok önemliydi" diye konuştu.

Yarışmanın en yaşlı üyesi 71 yaşındaki yüzücü ise 20 yıldır kışın yüzmelere katıldığını belirterek, "Yüzme karada yürümek gibi bir şey" diyerek duygularını ifade etti. Yarışmaya katılan Türk Exim Bank Genel Müdürü Adnan Yıldırım da, "Benim sporla ilgim çocukluğumdan beri. Burada hem İzmir'in tanıtımı amaçlı hem de spor amaçlı katıldım. Fırsat buldukça İzmir'e gelip, İzmir'de yüzüyorum" dedi. Yarışma için bisikletle İstanbul'dan gelen 51 yaşındaki Yüksel Sözçek, 3 gün boyunca bisiklet kullanarak geldiğini dile getirerek, "Günde ortalama 130 kilometre bisiklet kullandım ve İzmir'e ulaştım" dedi.

Renkli görüntülere sahne olan yarışma su altından da su altı fotoğrafçısı Murat Kaptan tarafından görüntülendi. Yarışmanın sonunda katılan herkese katılımcı madalyası verilirken, dereceye girenlere ödülleri törenle verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Canlı anlatım! Kıran kırana maçta tempo yüksek

Canlı anlatım! Kıran kırana maçta tempo yüksek

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Bakmadan Geçme

DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri! Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kimdir? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! (BELLİ OLDU) Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'lerde kimler var?
Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title