Haberler

Ünlü yorumcudan herkesi hayrete düşüren tespit: Fenerbahçe, Ronaldo'yu alabilirdi

Güncelleme:

Deneyimli gazeteci Hıncal Uluç, Fenerbahçe'yle ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Ferdi Kadıoğlu'nun performansını öven Uluç, "Yabancı kuralı 8+3 değil 3+8 olsaydı, Fenerbahçe, Ronaldo'yu alabilirdi" dedi.

A Spor yorumcusu usta gazeteci Hıncal Uluç, Fenerbahçe'yle ilgili çarpıcı tespitlerde bulundu. Yabancı kuralının 8+3 değil de 3+8 olarak uygulamaya koyulmuş olması halinde sarı-lacivertlilerin kadrosunda Ronaldo'nun olabileceğini belirtti.

"ALİ KOÇ'UN VERDİĞİ PARALARA BAKIN"

Hıncal Uluç yaptığı değerlendirmede, "8+3 sayesinde takıma girme şansını bulan Ferdi, karşı kanattaki bekin ve sağ açığın toplamından daha fazla iş yapıyorsa demiyor musunuz, 'Keşke 8+3 değil de 3+8 olsaydı' diye. 3+8 olsaydı.. verilen paralara bakın! Abartmıyorum 3 yabancıyla bağlı olan Fenerbahçe, Ronaldo'yu alabilirdi. Ali Koç'un verdiği paralara bakın! Ronaldo'nun fiyatına bakın. Fenerbahçe, Ronaldo'yu alsaydı Fenerium kaç tane Ronaldo forması satardı? Ben alırdım en başta." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cristiano Ronaldo Hıncal Uluç Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (5)

burakk:

Amma mantık ha !

10
1
yanıtYanıtla
burakk:

Futbol dünyamızda en sevdiğim şey saçmalamanın yukarı sınırının olmaması. Kimsenin de saçmalayana "ne diyorsun sen be" dememesidir.

7
2
yanıtYanıtla
Sanane Adımdan :

hahahahah :DD juve o topa girdi nasıl yollucaklarını şaşırdılar juvenin belini bukuyorsa fenere neler yapar

2
3
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

hıncal uluç oda bu yastan sonra darı ambarına takılıyor..:)

1
1
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

iki gunde kaçardı..bunlar darı ambarına çok takılıyorlar..

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title