Haberler

Türk Sporcular 18. CMAS Paletli Yüzme Dünya Kupası'nda 3 Altın Madalya Kazandı

Güncelleme:

Türk sporcular, İtalya'da düzenlenen 18. CMAS Paletli Yüzme Dünya Kupası'nın ikinci ayağında 3 altın, 7 madalya elde etti. Bakırköy Ataspor Kulübü ve İstanbul Tenis Yüzme Kayak Spor Kulübü yüzücüleri başarılı performanslarıyla dikkat çekti.

18'inci CMAS Paletli Yüzme Dünya Kupası'nın İtalya'da düzenlenen ikinci ayağında Türk sporcular 3'ü altın, 7 madalya elde etti.

Udine kentinin Lignano Sabbiadoro kasabasında gerçekleştirilen ikinci ayak mücadelesinde 121 takım yarışırken, Türkiye'den Bakırköy Ataspor Kulübü ve İstanbul Tenis Yüzme Kayak Spor Kulübünün yüzücüleri organizasyonda yer aldı.

Kupanın ikinci ayağında madalya kazanan sporcular şunlar:

Erkekler

Büyükler:

Derin Toparlak: 1500 metre-SF (Altın), 800 metre-SF (Gümüş), 400 metre-SF (Bronz) Bakırköy Ataspor Kulübü

Derin Atman: 50 metre-AP (Altın) Bakırköy Ataspor Kulübü

Gençler:

Yekta Çelik Saltık: 50 metre-AP (Bronz), 50 metre-SF (Bronz) İstanbul Tenis Yüzme Kayak Spor Kulübü

Kadınlar

Gençler:

Adasu Ramazanoğlu: 400 metre-SF (Altın) Bakırköy Ataspor Kulübü

Sporcuların elde ettikleri sıraya göre topladıkları puanlarla takım sıralamaları belirlendi. Ataspor Kulübü büyük erkeklerde 351 puanla ilk sırayı alırken, İstanbul Tenis Yüzme Kayak Spor Kulübü genç erkeklerde 286 puanla 4. oldu.

Bakırköy Ataspor Kulübü Başantrenörü Canberk Babaoğlu, alınan derecelere ilişkin yaptığı açıklamada, Türkiye'ye bu gururu yaşattıkları için çok mutlu olduklarını ifade etti.

Kulübün su sporlarından sorumlu başkan yardımcısı Tuğba Sezen ise, "Başarılı olmaktan başka alternatifimiz yoktur. Bu nedenle iyisini değil en iyisini yapmak için yola çıktık, bu yolda da emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Dünya Kupası'nda 3. ayak, 12-14 Nisan tarihlerinde ABD'de, 4. ayak ise 6-8 Eylül'de Tayland'da düzenlenecek.

Kaynak: AA / Spor

İstanbul İtalya Dünya Tenis Spor Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title