Haberler

Turgutluspor'a Sürpriz Başkan

Spor Toto 2'nci Lig'de mücadele edecek Turgutluspor'da 1 Temmuz'da yapılan kongrede göreve gelen yeni yönetimin başkanı belli oldu.

Spor Toto 2'nci Lig'de mücadele edecek Turgutluspor'da 1 Temmuz'da yapılan kongrede göreve gelen yeni yönetimin başkanı belli oldu. Belediye Başkanı Serhat Orhan, başkanlığa getirilmesi beklenen Polat Yağcı'nın İstanbul'da yaşadığı için görevi kabul etmediğini belirterek, "Yönetici arkadaşlar oybirliği ile Burçin Ayarcı'yı başkan seçti. Kendisini kutlarım" dedi.

Önce İbrahim Başçı ve Hayati Eröz, ardından Polat Yağcı'nın isminin ön plana çıktığı başkanlık görevine avukat Burçin Ayarcı getirildi. Çocukluğunun eski Fidanlık Tesisleri'nde futbol oynayarak geçtiğini, gençliğinde altyapıda kaleci olarak forma giydiğini hatırlatan Ayarcı, "Benim için sürpriz oldu. Arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Turgutluspor yeni bir yapılanma içine girdi. Hedefimiz play off, ama daha üzerine de çıkabiliriz" dedi.

Belediye Başkanı Serhat Orhan, başkanlığa getirilmesi beklenen Polat Yağcı'nın İstanbul'da yaşadığı için görevi kabul etmediğini belirterek, "Yönetici arkadaşlar oybirliği ile Burçin Ayarcı'yı başkan seçti. Kendisini kutlarım" diye konuştu. Yönetimde İbrahim Başçı 2'nci başkan, Polat Yağcı, Arif Alan, Hayati Eröz, Şerif Ülker ve Ali Tamgenç asbaşkan, Mümtaz Dündar muhasip üye, Ender Özkaya profesyonel şube sorumlusu, Şahin Ek basın sözcüsü, Mesut Özdamar genel sekreter Ahmet Özşirin sosyal işler sorumlusu olarak görev yapacak. - Turgutlumanisa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Serhat Orhan Turgutluspor İstanbul Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title