Haberler

Tümer Metin-Gamze Topuz çiftinden örnek davranış!

Güncelleme:

Eski futbolcu Tümer Metin ile oyuncu sevgilisi Gamze Topuz İzmir'deki tatillerine ara vererek, vatandaşlık görevlerini yerine getirmek için İstanbul'a döndü.

Çeşme'de tatil yapan eski milli futbolcu Tümer Metin ve oyuncu sevgilisi Gamze Topuz, tatile seçim arası verip, oy kullanmak üzere İstanbul'a gideceklerini söyledi.

Tümer Metin-Gamze Topuz çiftinden örnek davranış!

"OYUMUZU KULLANMAYA GİDİYORUZ"

Eski milli futbolcu ve spor yorumcusu Tümer Metin, Alaçatı'da sevgilisi Gamze Topuz'la tatil yapıyor. Alaçatı'da bir davete katılmaya giden ünlü ikili, DHA objektifine poz verdi. Tatile seçim arası vereceklerini belirten Tümer Metin, "Oyumuzu kullanmaya İstanbul'a gidiyoruz. Daha sonra adres yine Çeşme" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gamze Topuz Tümer Metin İstanbul Haberler

500

Yorumlar (7)

AŞIK:

Bunun oyu kime yerli ve milli olmadığına göre

1
0
yanıtYanıtla
kartal:

gelin gelin her şey çok güzel olacak

0
1
yanıtYanıtla
harun:

kızgın olanlar niye kızıyor. Oylarını kullanmasınlar mı ?

0
1
yanıtYanıtla
asalet:

tümer kardeşim tebrik ediyorum seni ve gamze hanımı . işte arkadaşlar görün ünlü böyle olur oyunun rengini belli etmez. herkez tarafın dan sevilir. benim düşüncem.

0
1
yanıtYanıtla
canip:

itici vede sevimsiz ikili

1
0
yanıtYanıtla
ali d.:

siz bari yaşayın biz bu çeşmenin ne tarafta olduğunu 63 yaşıma geldim hala öğrenemedim sahi bu çeşme ne tarafta bize bir çeşme öğrettiler o ferdi tayfur un çeşme şarkısı bu kadarı nasip oldu ne yapalım kısmetimizde bu varmış bizim içinde yaşayın emekli oldum 1050 tl alıyorum eğer bir gün karnım doyarsa yürüyerek te olsa bu çeşmeye gideceğim

0
0
yanıtYanıtla
vaybe:

çift derken evli mi bunlar örnek davranış diye sunmuşsunuz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title