Haberler

Tümer Metin: Beşiktaş, Vida'yı Acilen Satmalı

Güncelleme:

Beşiktaş'ın Kayserispor ile 2-2 berabere kaldığı karşılaşmayı yorumlayan Tümer Metin, "Vida için bazı transfer haberleri çıkıyor, bir dakika bile düşünmeden hemen satın." dedi.

Spor Toto Süper Ligin 24. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Kayserispor'a konuk oldu. Mücadele 2-2 beraberlikle sonuçlandı. Kayserispor'un gollerini 57. dakikada Kravets ve 62. dakikada Deniz Türüç kaydetti. Beşiktaş'ın golleri ise 37. dakikada Atiba Hutchinson ve 90. dakikada Caner Erkin'den geldi.

"VİDA'DA CİDDİ KONSANTRAASYON SORUNU VAR"

BeIN Sports ekranlarında karşılaşmayı değerlendiren Tümer Metin, "Vida için bazı transfer haberleri çıkıyor, okuyoruz, görüyoruz. Bazı rakamlar konuşuluyor ama o rakamları görüyorsunuz hemen, bir dakika bile düşünmeden hemen satın. Mental olarak da artık geriye düşmeye başladı. Dünya Kupası finalinden sonra buraları görmek kolay değil. Hele bir de iddianız yoksa, yarıştan kopmuşsanız çok zor. Vida da bu durumu yaşıyor ve ciddi bir konsantrasyon sorunu var." dedi.

Tümer Metin: Beşiktaş, Vida'yı Acilen Satmalı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kayserispor Tümer Metin Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (20)

Tasty:

KARİUS DÜNYANIN EN İYİ KALECİSİ LEN , VİDA 40 MİLYON EURO LEN , QUARESMA RONALDO LEN

13
13
yanıtYanıtla
Zeki aksoy:

Helal bu saydıgıklarının hepsi yatıyor ozeliklede kaleci ve lens

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

sorunu olmayan futbolcu yok beşiktaş da sadece vida mı

10
0
yanıtYanıtla
cevo:

vida,karius ,istanbul icin besiktasta ikiside cöp

9
0
yanıtYanıtla
Zeki aksoy:

Lensi

yanıt0
yanıt0
VİDA SKİLLS:

Vidası çıkmıştı zaten. Dünya kupasında şişirdikçe şişirdiler. Balon olduğu çok belliydi. Balon gibi patladı ellerinde. 1 gol atıyor değeri 10 milyon € arttırıyordu. Pas kesiyordu 5 milyon € daha artıyordu. Paralar nerede Fiko ? Şenol Güneş ve futbolculara niye paralar ödenmiyor Fiko ?

8
0
yanıtYanıtla
Burçin:

Dün maçdaydım maçı canlı gözümle izledim . Aksine takımın en iyisi Vidaydı. . .

4
2
yanıtYanıtla
Sadi:

Büyük geçinen takım bir Anadolu takımına yenilince ya da tökezleyince yer yerinden oynuyor. Diğer takımların bu liğde yeri yok, sanki onlar hep küme düşme kalma savaşı verecek gözüyle bakılıyor. Beter olsunlar. . Aynı kulvarda yarışan takımlar bunlar. Bu kadar abartmayın.

3
1
yanıtYanıtla
kartal:

adam dogru söylüyor dünya kupasından sonra hemen ilk gelen teklifle gönderilmeliydi artık kimse almaz

2
1
yanıtYanıtla
Adil:

Her futbol oynamış kişiler yorumcu oluyor TV lerde vay be. . . !!Bir takımı versen al çalıştır bu takımı desen kaybolurlar?Bunları izleyende yokya. . . İş olsun. . . Bunlardan biride bir zaman Juve . . İle Başakşehiri bir tutmuşdu?

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title