Haberler

Tümer Metin: Arda Turan'ı aradım, çok hevesli

Güncelleme:

Ünlü yorumcu Tümer Metin, Arda Turan'ın Galatasaray'a olası dönüşüyle ilgili konuştu. Metin, hafta içinde Arda'yı aradığını, kendisinin sıkı çalışma içinde olduğunu ve oldukça hevesli olduğunu aktardı.

Tümer Metin, Galatasaray'da Arda Turan'ın geri dönüşüyle ilgili başlayan gündem sonrasında TRT Spor ekranlarında ses getirecek yorumlarda bulundu.

"SIKI ÇALIŞIYOR, BİR HEVESE GELMİŞ"

Arda Turan'ın Galatasaray heyecanı içinde olduğunu kaydeden yorumcu, "Hafta içinde bir yokladım Arda'yı, bir aradım, halini, hatrını sordum. Bu ara çalışıyor, sabah koşular falan, bir hevese gelmiş" dedi.

"ARDA'NIN GALATASARAYLILIĞINI HİÇBİRİMİZ TARTIŞMAYIZ"

Galatasaray taraftarlarının Arda Turan ile arasında bir sorun olmasının doğru olmadığını belirten Tümer Metin, "Arda'nın hoca ile arasındaki sorun Milli Takım'da doğdu. Sorun elbette ki oldu ama milli takımda oldu. Arda Galatasaray'a ne yaptı ki! Galatsaray ile bir sorun yaşamadı ki! Arda'nın Galatasaraylılığını hiçbirimiz tartışmayız, doğru da temsil etmiş durumda. Keşke dönüşü Galatasaray'da olsaydı, keşke dönüşünde yuvasına dönmüş olsaydı. Hoca tamam verdikten sonra yönetimin sorun çıkaracağını düşünmüyorum. Başladığın yerde bitirmek, hem Arda'ya yakışır, hem de Galatasaray'ın büyüklüğüne de yakışır" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Tümer Metin Galatasaray Arda Turan Haberler

500

Yorumlar (11)

Gerçekçi GS li:

ARDA TURAN GELMESİN

8
17
yanıtYanıtla
Mehmet:

Sakın gerçek fenerli olmayasın

yanıt8
yanıt2
Mehmet:

Gerçekten takıma faydalı olacağına inanıyorsa buyursun gelsin

8
1
yanıtYanıtla
Barda Turan:

Gelipde ne yapcek şampiyonluk elden gidiyeahh

5
3
yanıtYanıtla
7sikebahce:

Şampiyon mu mal

yanıt0
yanıt0
meliksah:

arda gelsin takıma çok faydalı olur

5
3
yanıtYanıtla
fatih:

Arda gelde bizi utandır.

7
1
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

GÖNLÜ İSTİYODA FİZİK İ MUSAİT Mİ??? HEHHE

1
1
yanıtYanıtla
helal:

''''Arda''nın Galatasaraylılığını hiçbirimiz tartışmayız'''' demiş evet çok doğru herkesinki tartışılır benim bile ama ardanınki tartışılmaz çok doğru. arda arda arda helal

1
0
yanıtYanıtla
canıtın:

bu adam 2. devre gs ye gelip katkı yapacaktır.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title