Haberler

Trabzonspor, Medical Park Antalyaspor Maçının Hazırlıklarını Sürdürdü

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 34. haftasında deplasmanda oynayacağı Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında deplasmanda oynayacağı Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Teknik Sorumlu Hami Mandıralı yönetimde gerçekleştirilen antrenmana kart cezalı Onur Kıvrak, ülkelerine giden Bamba ve Janko katılmadı. Bosingwa ve Aykut Demir salonda çalışırken, dünkü antrenmanda takımdan ayrı olarak düz koşu yapan Özer Hurmacı ise bugün antrenmanda yer aldı. Bordo-mavili ekip düz koşunun ardından kondisyon ağırlıklı çalıştı.

Ayrıca Ticaret İlköğretim Okulu öğrencileri ve Mavi Şehir Anaokulu öğrencileri bordo-mavili futbolcuları antrenman öncesi ziyaret etti. Öğrenciler futbolcular için kendi elleri ile yaptıkları resimleri hediye etti. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Medical Park Antalyaspor Trabzonspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title