Haberler

Trabzonspor'da Yabancıların Gözü Güneş'te

Güncelleme:

Trabzonspor'da Janko ve Emerson'un transferinin ardından yabancı sayısının 12'ye yükselmesi gözleri teknik direktör Şenol Güneş'e çevirdi.

Trabzonspor'da Janko ve Emerson'un transferinin ardından yabancı sayısının 12'ye yükselmesi gözleri teknik direktör Şenol Güneş'e çevirdi. Bordo mavililerin en az 2 yabancısını kiralık veya bonservisiyle göndermek için görüşmelerini sürdürdüğü belirtildi.

Sezon başında Glowacki ile yollarını ayıran, Brozek kardeşleri gönderen Trabzonspor, yerli oyuncu bulmakta sıkıntı çekince golcü ve stoper mevkisinde yabancı oyuncu arayışına yönelmişti. Bu çalışmalar kapsamında bordo mavililer Porto'nun Avusturyalı golcüsü Marc Janko ile dün sözleşme imzaladı, Benficalı Emerson da sözleşme imzalamak üzere Trabzon'a getirdi ve sağlık kontrolünden geçirdi. Böylece kadrosunda Adrian, Alazinho, Zokora, Colman, Cech, Sapara, Celustka, Henrique, Vittek ve Bamba olmak üzere 10 yabancı oyuncu bulunan Trabzonspor'da yabancı oyuncu sayısı 12'ye yükseldi. Gelecek sezon yabancı sayısında kısıtlamaya gitmeye başlanacak olması nedeniyle teknik direktör Şenol Güneş'in bu oyuncuların sayısını azaltmayı planladığını biliniyordu. Kaliteli yerli oyuncu bulmaktaki sıkıntı nedeniyle mecburen yabancı oyuncuya yönelen Güneş'in şimdi hangi oyuncuları göndereceği merakla beklenmeye başlandı.

SERDAR – SAPARA TAKASI OLACAK MI?

Trabzonspor'un Gaziantepspor'dan almak istediği Serdar Kurtuluş'a karşılık güney ekibinin geçen sezon kiralık olarak kadrosunda bulundurduğu Sapara'nın bonservisini istemesi üzerine başlatılan görüşmelerde sona yaklaşıldı. Trabzonspor Genel Menajeri Giray Bulak, futbolcu ve kulüplerin yanı sıra artık menajerlerin de transferin içinde olduğunu hatırlatarak görüşmelerin sürdüğünü söylemesi, 'transferde menajerden kaynaklanan bir sorun mu var?' sorusunu akıllara getirdi. Bulak, birkaç gün içinde bu transferin olumlu ya da olumsuz şekilde sonuçlandırılacağını belirtti. Sapara için Gaziantepspor'la yapılan görüşmelerin yanı sıra Sivasspor'un Vittek ısrarının da sürdüğü vurgulandı. Daha önce forvet hattındaki sayı eksikliği nedeniyle bu transfere sıcak bakmayan Güneş'in Janko'nun gelişinin ardından onay verebileceği belirtildi. Bordo mavililerin ayrıca Cech'ten de kendisine kulüp bulmasını istediği biliniyor. Bu transferlerin gerçekleşmesinin ardından kadrodaki yabancı sayısının 9'a düşmesinin Trabzonspor'u bir derece rahatlatabileceği vurgulandı.

GAZİANTEPSPOR'LA 53. RANDEVU

Trabzonspor ile Gaziantepspor, yarın yapacakları karşılaşmayla birlikte ligde 53. kez karşı karşıya gelecek. Bugüne dek iki takım arasında yapılan 52 maçta, bordo mavililerin galibiyetlerde 28 - 10 üstünlüğü bulunuyor. 14 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor söz konusu maçlarda 93 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde 47 gol gördü. Bordo mavililer, Gaziantepspor karşısında 1981-82 ve 1996-97 sezonunda 5-0, 1992-93 sezonunda ise 6-2'lik skorlarla en farklı galibiyetlerini aldı.

1461 TRABZON TARAFTARIYLA BULUŞUYOR

PTT 1. Lig'de mücadele eden Trabzonspor'un pilot takımı 1461 Trabzon, yarın akşam taraftarının önüne çıkacak. Ligin ilk haftasında deplasmanda Denizli'yi 2-1 yenen bordo-mavililer, yarın akşam saat 20.00'de Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Torku Konya ile oynayacak. Karşılaşma öncesinde kupa töreni yapılacak ve Karadeniz müziğinin önemli ismi Fuat Saka konser verecek. - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Gaziantepspor Şenol Güneş Trabzonspor Marc Janko Spor Haberler

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

Allah Yazdıysa Bozsun filmi oyuncuları kim? Allah Yazdıysa Bozsun filmi konusu ne? Allah Yazdıysa Bozsun ne zaman, nerede çekildi? Dominik Cumhuriyeti bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Güney Kore bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? Bulgaristan bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Dallas Mavericks OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! #127936 Panathinaikos Aris maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Panathinaikos Aris maçı şifresiz mi? #9917 Torino Milan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Torino Milan maçı şifresiz mi? #9917 Kayserispor Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kayserispor Konyaspor maçı şifresiz mi? #9917 Başakşehir Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Başakşehir Trabzonspor maçı şifresiz mi? #9917 Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçı şifresiz mi? Samsunspor Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor Alanyaspor maçı şifresiz mi? #9917 Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı şifresiz mi? #9917 Ankaragücü Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ankaragücü Pendikspor maçı şifresiz mi? #9917 Beşiktaş Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Hatayspor maçı şifresiz mi? #9917 Bayer Leverkusen Augsburg maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Bayer Leverkusen Augsburg maçı şifresiz mi? #9917
Pazarcılıktan suç örgütü yöneticiliğine! Çapkanlar'ın lüks araçları ve tekneleri görüntülendi

Pazarcılıktan suç örgütü yöneticiliğine! Çapkanlar'ın lüks araçları ve tekneleri görüntülendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title