Haberler

    Trabzonspor'da Program Değişti

    Trabzonspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında geldiği Avusturya'da ikinci günü üç antrenmanla tamamladı.

    Teknik direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde, Hall in Tirol kasabasında çalışan bordo mavili ekip,  07.30, 10.30 ve 17.30'da olmak üzere 3 antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü.

    Sabah ilk antrenmanı Sporplatz Lend sahasında, ikinci çalışmayı kaldığı otelin kondisyon salonunda basına kapalı olarak yapan Trabzonspor, akşam antrenmanını ise FC Volders Kulübü'nün antrenman sahasında gerçekleştirdi.

    Bordo mavili futbolcular, antrenmanda 5'e 2 pas çalışmasının ardından yarı sahada iki grup halinde minyatür kale maç oynadı. Teknik direktör Halilhodzic, maçın bazı bölümlerinde futbolcuları yanına toplayarak uyarılarda bulundu.

    Sakatlığı bulunan Rumen oyuncu Bourceanu antrenmana katılmazken, rakibiyle girdiği ikili mücadelede sağ ayak bileğine darbe alan Kadir Keleş, çalışmayı yarıda bıraktı.

    Basın ve taraftara açık 3. ve son antrenmana, taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Taraftarlar, futbolcular ve teknik direktör Vahid Halilhodzic ile fotoğraf çektirdi.

    - Maç programı değişti

    Trabzonspor'da hazırlık maçlarının programının değiştiği bildirildi.

    Bordo mavili kulübün ilk olarak 26 Temmuz'da Avusturya Üçüncü Lig ekiplerinden FC Kufstein, 30 Temmuz'da Rusya'nın Rubin Kazan, 3 Ağustos'ta da Almanya'nın Schalke 04 takımıyla olmak üzere 3 hazırlık maçı oynayacağı belirtildi. Karşılaşmaların üçünün de yerel saatle 18.00'de başlayacağı açıklandı.

    Ayrıca Trabzonspor Teknik Direktör Vahid Halilhodzic'in, 23 Temmuz Çarşamba günü basın toplantısı düzenleyeceği bildirildi.

    Trabzonspor, yarın yapacağı 3 antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Trabzonspor Avusturya Tirol Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    BAHAR DİZİSİ BUGÜN YOK MU? #127916 Bahar 12. bölüm neden yok? 6- 10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ: Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler hangileri? MEB ÖĞRETMEN ATAMASI BAŞVURULARI | MEB atama başvurusu ekranı! Başvurular ne zaman, nereden yapılacak? MEB ÖĞRETMEN ATAMASI BAŞVURU EKRANI! E-Devlet 20 bin öğretmen ataması başvuru nereden yapılır? İyi Kadın Sendromu Nedir ve Belirtileri Nelerdir? MEB ÖĞRETMEN ATAMASI 2024! #128226 20 bin öğretmen ataması başvuruları nasıl yapılır? Öğretmen ataması başvuru ne zaman? 2024 Eurovision ne zaman? Eurovision yarı final saat kaçta, hangi kanalda? MEB Öğretmen ataması başvuru tarihi açıklandı mı? Başvurular nereden, nasıl yapılır? Öğretmen ataması branş dağılımı belli oldu! MEB 2024 ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama başvuruları ne zaman? MEB Atama başvuruları nasıl yapılacak? 2024 Öğretmen atamasından KPSS ve mülakat var mı? Kontenjanlar ve branş dağılımı açıklandı mı? Öğretmen atama sayısı belli oldu! MEB Öğretmen kadro ve branş dağılımı ne olacak? Hangi branştan ne kadar atama yapılacak? YASİN CENGİZ NE KADAR KAZANIYOR? Yasin Cengiz kimdir, nereli? ÖĞRETMEN ATAMASI BRANŞ DAĞILIMI: Öğretmen ataması branş dağılımı belli oldu mu? Branş dağılımı nasıl olacak? Alfa Beyin Dalgaları: Ne İşe Yararlar ve Nasıl Çalışırlar? 20 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI NE ZAMAN YAPILACAK? Branş dağılımı belli oldu mu? KPSS öğretmen atamasında mülakat var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title