Haberler

Dile kolay tam 10 yıl! Icardi ve Wanda Nara gelecekleri hakkındaki son kararı veriyor

Güncelleme:

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, İtalya'da yayınlanan Gente dergisinde bir röportaj verdi. Icardi'nin kendisine evlilik teklif ettiğini ve bu teklifi kabul ettiğini belirten Nara, evlilik yerinin henüz belirlenmediğini ve bu konuda bir planları olmadığını anlattı.

Süper Lig devi Galatasaray'ın yıldızı Icardi'nin sevgilisi Wanda Nara, İtalya'da yayınlanan Gente dergisinde bir röportaj verdi ve hayatlarındaki son gelişmeleri anlattı.

"EVLENME TEKLİFİ ETTİ"

Mauro Icardi ile 10 yıldır sevgili olduklarını belirten güzel model, "Mauro bana evlenme teklif etti. Birlikte geçirdiğimiz yılların ardından! 27 Mayıs 2014'te birbirimize sonsuz aşk sözü vermiştik. Bu çok yeni, henüz hiçbir şeyi planlamadık. Ancak, teklifi almak güzeldi. Arjantin'de mi evleniriz, hiçbir fikrim yok. Yemin ederim oturup bunu organize edecek zamanımız bile olmadı ama tüm sevdiklerimiz Arjantin'de. Bu yüzden eğer bu hayali gerçekleştirmeyi başarırsak Arjantin'de olacağını varsayıyorum" dedi.

"ICARDI BANA YEMEK GETİRDİ"

Ayrıca hasta olduğu döneme dair anılarını paylaşan Wanda, "Klinikten döndüğümde ve hastalığımı öğrendiğimde dört gün boyunca odamda kilitli kaldım, dışarı çıkamadım. Sadece Mauro bana yemek getirmek için içeri girdi. Her şeyi benden önce fark edebildi ve benimle ilgilendi, beni korudu ve aynı zamanda bana doktora kadar eşlik ederken çocukların günlük rutiniyle de ilgilendi. Beni en çok destekleyen kişi oydu ve hâlâ da öyle" şeklinde konuştu.

Tarihi henüz net değil! Icardi ve Wanda Nara gelecekleri ile ilgili kararı veriyor

Tarihi henüz net değil! Icardi ve Wanda Nara gelecekleri ile ilgili kararı veriyor

Tarihi henüz net değil! Icardi ve Wanda Nara gelecekleri ile ilgili kararı veriyor

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mauro Icardi Galatasaray Wanda Nara İtalya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title