Haberler

Taraftar çıldıracak! Fenerbahçe iki yıldızı birden getiriyor

Güncelleme:

Fenerbahçe, Cengiz Ünder ve Manchester United'ın orta saha oyuncusu Fred transferinde sona yaklaştı. Cengiz Ünder için Marsilya ile anlaşma sağlandığı ve futbolcuya yıllık 2.5 milyon euro maaş ödeneceği iddia edildi. Öte yandan, Brezilyalı futbolcu Fred'in de 24 saat içinde İstanbul'a gelerek Fenerbahçe ile resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

Süper Lig devi Fenerbahçe, uzun zamandır peşinde olduğu Cengiz Ünder transferinde mutlu sona ulaştı. Öte yandan Manchester United'ın yıldızı Fred'in de 24 saat içerisinde imza için İstanbul'a geleceği kaydedildi.

CENGİZ ÜNDER TAMAM

Fabrizio Romano'nun haberine göre, sarı-lacivertliler 26 yaşındaki kanat oyuncusu için Marsilya ile anlaşma sağladı. Fenerbahçe milli futbolcuya 2.5 milyon euro'ya denk gelen yıllık maaş ödeyecek.

FRED YARIN GELİYOR

Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre, sarı-lacivertliler Brezilyalı orta saha oyuncusunu yarın (cumartesi) İstanbul'a getirmeyi planlıyor. Fred'in İstanbul'a gelmesinin ardından sağlık kontrolünden geçmesi ve Fenerbahçe ile resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

ÖDENECEK BONSERVİS

Fabrizio Romano, daha önce Fenerbahçe'nin 30 yaşındaki futbolcu için Manchester United'a bonuslarla birlikte 15 milyon euro teklif ettiği ve tarafların anlaştığını öne sürmüştü.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Manchester United Cengiz Ünder Fenerbahçe Manchester İstanbul Marsilya Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

Zeki Anti:

Ali koç galatasaray'ın getirdiği futbolcular için açıklanan rakamlara biz o rakamları iyi biliyoruz demişti. Şimdi kendisi getirdiği futbolculara ödenen ramalarla nasıl bir rakam oyunun içinde, daha önceki gibi içini boşaltacak ma acaba şirketlerinden birisinin yine.

13
42
yanıtYanıtla
Erener:

Benim anlamadığım herşeye vergi var da bu transferlere neden vergi yok.

32
5
yanıtYanıtla
Tunahan Altundal:

Yine savuruyor paraları koç yiğidim

18
14
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title