Haberler

Tanju Çolak'tan akıllara durgunluk veren Fatih Terim itirafı: Uçak düşsün diye dua ettim

Güncelleme:

Türk futbolunun efsane golcülerinden Tanju Çolak'ın canlı yayında yaptığı Fatih Terim itirafı büyük ses getirdi. Fatih Terim ile arasının iyi olmadığını belirten Çolak, "Fatih Terim, Haluk Ulusoy, Metin ve Oğuz'la aynı uçağa bindim. Başladım dua etmeye. Uçak düşsün de Türkiye kurtulsun diye." ifadelerini kullandı.

Haber Global ekranlarında yayınlanan Buket Aydın ile Yüz Yüze programına katılan Türk futbolunun efsane golcülerinden Tanju Çolak çarpıcı itirafıyla gündeme oturdu.

"DÖRDÜ ARABAYA BİNDİ, BENİ ALMADILAR"

Fatih Terim ile arasının iyi olmadığını belirten Çolak, "Antalya'daki teknik direktörler seminerine giderken, Fatih Terim, Haluk Ulusoy, Metin ve Oğuz'la uçağa bindim. Başladım dua etmeye. Uçak düşsün de Türkiye kurtulsun diye. Uçak düşmedi. Uçaktan indik. Bir araç geldi, dördü bindi beni arabaya almadılar. Ağladım. Avrupa gol kralı bana yapıyorlar bunu. Bana yapılıyorsa herkese yapılır bu." ifadelerini kullandı.

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

Haluk Ulusoy Buket Aydın Tanju Çolak Fatih Terim Spor Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Bakmadan Geçme

Usyk kimdir? Boksör Usyk kaç yaşında, nereli? #129351 Tyson Fury kim, kaç yaşında, nereli? #127942 18 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Fury Usyk maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda 2024? Tyson Fury Usyk maçı ne zaman #129351 18 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Yeni Angola Büyükelçisi Muhammet Mustafa Çelik kimdir? Muhammet Mustafa Çelik hayatı ve biyografisi nedir? 18 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! 18 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 18 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #9889 #127919 18 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 18 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 18 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 18 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

500

Yorumlar (10)

Fatih Uludağ:

bu adamı pek sevmem çok gereksiz konuşuyor Fatih Terim son zamanlarda ne kadar kötü olsa da Türk Futbol tarihinin sayılı Teknik adamlarından biri'dir. kimse seni araya sokmak zorunda değil. bir insanın kendini başkalarına yamamasından nefret ederim.

77
104
yanıtYanıtla
pentakill lol:

Türk futbolunun katilidir fatih terim. biraz araştırın.

yanıt47
yanıt40
Deniz Karayel:

Galatasaray dan başka hiçbir takım çalıstirmamış biri ne kadar iyi hoca olabilir.konyasporu alsın 2 çi yapsın görelim.Hersene Galatasaraya 50 oyuncu alıyor sonrada ocak 'ta yeni transfer yapacağız diyor.

116
55
yanıtYanıtla
Turhan Görken:

Adam Ankaragücünü çalıştırıp milli takıma gitti, oradan Galatasaraya gidip UEFA ve 4 yıl şamp. oldu. Fiorentina ve Milan'ı çalıştırdı. İtalya'da hala daha çok sevilir, saygı görür. Sana göre bu kariyere rağmen, oradan sonra Konyaspora mı gidecekti sırf senin için 2. yapmaya.

yanıt24
yanıt26
Emre Ates:

Turhan görmen galatasaraylı olduğun konuya bakış açından anlaşılıyor italyan futbolcuları dinledinmi hiç fatih terim hakkında taktik bilgisi olmadığına dem vurmuşlar bana bunun neyini savunuyorsun iki ise o kadro Pendik sporda olsa oda 4sene şampiyon olurdu

yanıt6
yanıt2
Murat ÖREN:

Tanju Çolak'ın sahip olduğu UEFA altın ayakkabıya başka sahip olan türk futbolcu yoktur. Bu ayakkabıyı Galatasaray da oynarken almıştır. Galatasaray Tanju Çolak'ın oynadığı dönemde Şampiyonlar liginde yarı finale kalmıştır. Bilginize.

92
29
yanıtYanıtla
Murat Karakaya:

Yok artık bu kadar da olmaz dicem olmuş bu durum tedavilik bir durum Fatih Terim düşmanlığı neden Fenerbahçe de oynadığı belli oldu

38
73
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

sen bır kere aldın yıllardır konusuyon dıle getırıyon her ortamda.başka hangı bır basarın var.kendını hınt kuması sanıyon.dısarda senden daha ıyı kumaslar var.

32
61
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

sırf senı arabaya almadılar dıye yapılan bedduaya bak.sen oldum olası egoıst kendını begenmıs bırısın,sureklı kendını on plana cıkarmaya calısan bencıl.kım hatırlıyor senı.o kadar futbolcu varkı efendı ve ahlaklı.nıye sana herhangı bır görev vermıyorlar,.saygısız.

42
39
yanıtYanıtla
Sevket berktas berktas:

Seni adam yerine koymadıkları için almamışlardır yanlarına...Önce şu yüksek egonu ve kibirli hallerini biraz bastırmaya çalış ondan sonra insanlara sallarsın Tanju avrupa gol krali olmakla bitmiyor bu işler ne ekersen onu biçersin

27
28
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title