Haberler

Nelsson'a rekor bonservis! Galatasaray kasayı ağzına kadar dolduracak

Güncelleme:

Galatasaray'ın savunma oyuncusu Victor Nelsson, İtalyan futbol devi Napoli'nin transfer radarına girdi. Sarı-kırmızılı kulübün Ağustos 2021'de 7 milyon euroya transfer ettiği Nelsson'a Napoli'nin, 25 milyon euroluk serbest kalma bedelini ödemeye hazır olduğu belirtildi.

Gösterdiği performansla taraftarın büyük beğenisini alan Galatasaray'ın yıldızı Victor Nelsson'un, talipleri de giderek artıyor.

TAKIMIN 1 NUMARASI OLDU

İtalyan basınına yansıyan haberlere göre Napoli, Danimarkalı futbolcuyu kadrosuna katmak için harekete geçti. Sarı-kırmızılıların Ağustos 2021'de 7 milyon euroya transfer ettiği Nelsson, devre arasında gösterdiği çıkışla birlikte sarı-kırmızılı ekipte 1. stoper pozisyonunun değişmez ismi oldu.

NAPOLİ 25 MİLYON EURO ÖDEMEYE HAZIR

Öte yandan Napoli'nin oyuncuya olan ilgisi, dikkatleri üzerine çekti. İtalyan ekibi, Victor Nelsson'u transfer etmek için temaslarını başlattı. Napoli'nin, oyuncuyu ikna etmesi halinde 25 milyon euroluk serbest kalma bedelini ödemeye hazır olduğu da gelen haberler arasında.

Takımın yıldızına rekor bondervis! Galatasaray kasayı ağzına kadar dolduracak

Haberler.com / Kaan Güler - Spor

Galatasaray Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (5)

tamer durmaz:

Yalanlar yalanlar…..

6
24
yanıtYanıtla
Orhan Özsoy:

Baba yakışır

27
1
yanıtYanıtla
Mustafa Tukat:

Keşke satmasak, elimizde dursun, seneye Avrupa’da başarılı olalım, 25 değil - 50 Milyona satılır. Zaten Napoli 25 milyona alırsa, bir iki yıl içinde 50-60 milyona satacak. Türk takımları Avrupa’da daha güçlü olsada bu karları biz kendimiz elde etsek güzel olurdu…

14
3
yanıtYanıtla
savaş günay:

Geçen yılda böyleydi teklifler 12-13 milyonu geçmedi Nelson gitmek istedi kızağa çektiler. Geçen yıl oynayıp 25 milyon verilmeyen adama bu sene oynamadan neden bu parayı ödesinler 15 veren varsa sat gitsin

4
9
yanıtYanıtla
Zeki Anti:

Yani yalan değil yalan ötesi haber. Kimsenin buna bir teklif getirdiği falan yok, ederi de yok zaten. Boş beleşin bir değeri olsaydı çoktan satarlardı.

1
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title