Haberler

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup temsilcisi Turgutluspor, 34 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu Emre Toraman ile anlaştı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcisi Turgutluspor, 34 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu Emre Toraman ile anlaştı.

Turgutlu Belediye Başkanlık makamındaki imza töreninde Turgutluspor Onursal Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, Turgutluspor Kulübü Başkanı Burçin Ayarcı, 2. Başkan İbrahim Başçı, Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ender Özkaya ve Sosyal Tesisler Sorumlusu Ahmet Özşirin yer aldı.

Turgutluspor Onursal Başkanı Serhat Orhan, büyük oranda çekirdek kadroyu kurduklarını belirterek, "İhtiyaç duyulan bölgelere teknik heyetin raporu doğrultusunda gerekli takviyeleri yapmaya devam ediyoruz. Emre Toraman takıma tecrübeli bir ağabey kazandırmanın yanı sıra yetenekleriyle sahada önemli katkılar yapacak bir isim. Emre Toraman ayrıca takım kaptanımız olarak ta bu formaya hizmet edecektir. Emre ile uzun süre görüşme halindeydik ve son görüşmemizde karşılıklı anlaştık. Emre kardeşimiz bir Süper Lig ve bir PTT 1.lig takımıyla görüşüyordu ancak bizle anlaştı. Emre Toraman transferi Turgutluspor'umuza hayırlı olsun" dedi.

Turgutluspor Kulübü Başkanı Burçin Ayarc da "Emre Toraman takımımıza çok önemli katkılar yapacaktır. Emre'nin kariyerini tartışmaya gerek yok, o takıma hem ağabeylik hem de kaptanlık yapacak. Bu transferde hepimizden fazla mesai harcayan Onursal Başkanımıza teşekkür ediyorum. Turgutluspor'a hayırlı olmasını temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

Turgutluspor'un yeni transferi Emre Toraman ise "Böyle bir Onursal Başkanın olduğu bir takımda forma giyecek olmak beni şimdiden heyecanlandırıyor. Turgutlu'da çok sıcak bir ortam var. İnşallah bende elimden geldiği kadar Turgutluspor'un hedeflerine katkıda bulunurum" dedi.

Turgutluspor'un yeni transferi Emre Toraman profesyonel kariyerine Gençlerbirliği'nde başladı ve sırasıyla Marmaris Gençlikspor, Hacettespor, Yimpaş Yozgatspor, Trabzonspor, Sakaryaspor, Kayseri Erciyesspor, Çaykur Rizespor, Eskişehirspor, Kasımpaşa, Torku Konyaspor, Boluspor, Adanaspor ve son olarak ta Karşıyaka formaları giydi. Emre Toraman kariyerinde 164 Süper Lig, 97 PTT 1. Lig, 12 Spor Toto 2.lig ve 44 Spor Toto 3.lig karşılaşmasına çıktı.

Öte yandan Turgutluspor'un alt yapısından yetişen ve geçtiğimiz sezon A2 takımı forması giyen 19 yaşındaki Şahin Denli ile profesyonel sözleşme imzalayacak. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Serhat Orhan Turgutluspor Emre Toraman Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title