Haberler

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Turgutluspor'un alt yapısından Sabit Hakan Yılmaz U16 Milli Takımı aday kadrosuna çağrıldı.26 Mart - 1 Nisan tarihleri arasında Fransa'da gerçekleştirilecek olan Mondial Montaigu'a katılacak olan U16...

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Turgutluspor'un alt yapısından Sabit Hakan Yılmaz U16 Milli Takımı aday kadrosuna çağrıldı.

26 Mart - 1 Nisan tarihleri arasında Fransa'da gerçekleştirilecek olan Mondial Montaigu'a katılacak olan U16 Milli Takımı'na genç yıldız Sabit Hakan Yılmaz davet edildi. Yılmaz'ı ilk kutlayan ise, Turgutluspor Onursal ve Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan ile Turgutluspor Kulübü Başkanı Murat Ayhan oldu.

Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, "Bize ve bu şehre milli heyecan yaşatan gençlerimize bir yenisi daha eklendi. Evladımıza milli takımda başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Turgutluspor Kulüp Başkanı Murat Ayhanise, "Alt yapılarımızda başarılı işlere imza atıyoruz" diyerek, "Bir çok ismi milli takımlara göndermiş bir kulübüz ve bunun devamı da gelecektir. Sabit oldukça yetenekli bir oyuncu ve uzun vadede Türk Futboluna uzun yıllar hizmet edecektir" ifadelerini kullandı.

Milli takıma davet edilen Sabit Hakan Yılmaz ise, davetin kendisini mutlu ettiğini ifade ederek, "Uzun yıllar Türk futboluna hizmet eden ayaklardan olmak istiyorum. Bana bugüne kadar destek olan alt yapı hocalarımı, Onursal Başkanımız Serhat Orhan ve Kulüp Başkanımızı Murat Ayhan'a teşekkür ediyorum. Milli forma ile başarılı olmak istiyorum" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hakan Yılmaz Turgutluspor Serhat Orhan Fransa Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title