Haberler

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da Ömer Hacısalihoğlu ve Türker Demirhan ile sözleşme imzalandı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da Ömer Hacısalihoğlu ve Türker Demirhan ile sözleşme imzalandı.

Dış transfer çalışmalarına hız kazandıran Yeni Malatyaspor, Giresunspor'dan sağ bek oyuncusu Ömer Hacısalihoğlu ile Göztepespor'dan forvet oyuncusu Türker Demirhan'ı renklerine bağladı.

Nurettin Soykan Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan Yeni Malatyaspor Kulüp Basın Sözcüsü Şahin Özer, dış transfer çalışmaları kapsamında kadrolarını güçlendirmeye devam ettiklerini söyledi. Özer, teknik heyetin yönetime sunduğu liste doğrultusunda transfer çalışmalarının devam ettiğini kaydederek, "Takımımızın 2012-2013 sezonu yapılanması çerçevesinde Giresunspor'dan Ömer Hacısalihoğlu ile Göztepespor'dan Türker Demirhan'ı kadromuza kattık. Teknik heyetimizin yönetime verdiği liste doğrultusunda transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni transferlerimizin camiamıza ve kulübümüze hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

İmza törenine katılan Malatya Baro Başkanı Eyüp Kutlubay ise, "Malatyaspor olarak hep mazimizi arıyoruz. İnşallah mazimize kısa sürede döneriz. Malatya marka bir şehir ve marka bir şehrin de marka bir futbol takımına ihtiyacı var. Birlik ve beraberlik içerisinde bu güzel sonuca ulaşırız diye temenni de bulunuyoruz. Biz Malatya Barosu olarak her zaman Yeni Malatyaspor'un yanında olacağız" diye konuştu.

Ömer Hacısalihoğlu ise, büyük bir camiaya geldiğini kaydederek, "Malatyaspor'un yeri burası değil. Takım burayı hak etmiyor. Bu sezon iyi bir yapılanma içerisinde olan takımımızı Bank Asya 1. Lige çıkarmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Türker Demirhan da, "Camiayı gördükten sonra büyüklüğünü bir kez daha anladık. Malatya gibi bir şehrin üst liglerde takımının olmaması gerçekten çok üzücü. Ama yapılan doğru şeyler var. Hedefler var ve bu hedefler doğrultusunda, Malatya şehrinin de desteğini alarak takımı üst liglere taşımak istiyoruz" dedi. Yapılan konuşmaların ardından iki futbolcuya sözleşme imzalatıldı.

Öte yandan Malatyaspor Futbol kulübü isminin TFF tarafından onaylanmadığı kaydedilirken, takımın 2012-2013 sezonunda Yeni Malatyaspor ismiyle mücadele edeceği bildirildi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yeni Malatyaspor Giresunspor Şahin Özer Spor Haberler

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

Galatasaray Ekmas Pınar Karşıyaka Play Off maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Mayıs Basketbol Play Off CANLI İZLE! Antalyaspor Adana Demirspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Antalyaspor ADS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kanada bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Antalyaspor Adana Demirspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Antalyaspor ADS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Tayland bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Sırbistan bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? 16-17 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Antalyaspor Adana Demirspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs Antalyaspor ADS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Ateş Kuşları yok mu, Ateş Kuşları final mi yaptı? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title