Haberler

Son Dakika: 3 futbolcu ilk kez ay-yıldızlı formayı giyecek! A Milli Takım'ın aday kadrosu belli oldu

Güncelleme:

Son dakika: A Milli Takım'ın 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Ermenistan ve Hırvatistan'la oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosu açıklandı. Abdülkerim Bardakcı, Mehmet Can Aydın ve Umut Nayir ilk kez A Milli Takım'a davet edildi.

A Millî Takımımızın, 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde oynayacağı Ermenistan ve Hırvatistan'la oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosu açıklandı.

3 İSİM İLK KEZ MİLLİ FORMAYI GİYECEK

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde oynanacak Ermenistan ve Hırvatistan maçlarının aday kadrosunu belirledi. Süper Lig'de bu sezon performanslarıyla göz dolduran Abdülkerim Bardakcı, Mehmet Can Aydın ve Umut Nayir ilk kez milli davet aldı.

İLK MAÇ ERMENİSTAN'LA

Türkiye, 25 Mart'ta Ermenistan ile deplasmanda karşılaşacak. A Milli Takım, 2. maçını ise Hırvatistan ile içerde oynayacak.

A Milli Takım'ın aday kadrosu şöyle:

KALECİLER: Altay Bayındır, Fehmi Mert Günok, Uğurcan Çakır

SAVUNMA: Zeki Çelik, Onur Bulut, Abdülkerim Bardakcı, Cenk Özkacar, Çağlar Söyüncü, Merih Demiral, Ozan Kabak, Samet Akaydin, Tayyip Talha Sanuç, Eren Elmalı, Ferdi Kadıoğlu

ORTA SAHA: Abdülkadir Ömür, Barış Alper Yılmaz, Cengiz Ünder, Arda Güler, Hakan Çalhanoğlu, İsmail Yüksek, Mehmet Can Aydın, Orkun Kökçü, Salih Özcan, İrfan Can Kahveci, Kerem Aktürkoğlu

FORVETLER: Cenk Tosun, Enes Ünal, Umut Nayir.

Son Dakika: Kuntz'dan sürpriz tercihler! A Milli Takım'ın aday kadrosu belli oldu

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdülkerim Bardakcı Milli Takım Hırvatistan Ermenistan Aydın Spor Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (1)

Busra Engem:

Abdülkerim Bardakçı konyaspor'da iken daha iyi performans sergilediği hâlde milli takıma çağırmadınız, Hamit Altıntop efendi senin ne işler karıştırdığını ve hangi vasıfla oralara geldiğini herkes biliyor! Kendin torpil ile geldin kurduğun takımda torpilli

4
8
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title