Haberler

Son Dakika: Fenerbahçe, Becao transferini KAP'a bildirdi

Güncelleme:

Son dakika: Fenerbahçe, 27 yaşındaki Brezilyalı stoper Becao'nun transferi için kulübü Udinese ve futbolcuyla görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Fenerbahçe transferde hız kesmiyor. Son olarak Tadic'i kadrosuna katan sarı-lacivertliler, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı bildirimde Udinese forması giyen Brezilyalı stoper Becao'nun transferi için görüşmelere başlandığını belirtti.

"İSTANBUL'A DAVET EDİLDİ"

Fenerbahçe'den KAP'a yapılan bildirimde, "Profesyonel futbolcu Rodrigo Nascimento França (Becao) 'nın transferi konusunda futbolcu ve kulübü Udinese Calcio ile görüşmelere başlanmıştır. Futbolcu, sağlık kontrollerinden geçmek ve görüşmeleri tamamlamak üzere İstanbul'a davet edilmiştir." ifadeleri kullanıldı.

Son Dakika: Fenerbahçe, Becao transferini KAP'a bildirdi

4 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANACAK

Fenerbahçe'nin sözleşmesinin son yılındaki Becao için Udinese'ye 9 milyon euro bonservis ödemesi bekleniyor. Sarı-lacivertliler, Brezilyalı stoper ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak.

Son Dakika: Fenerbahçe, Becao transferini KAP'a bildirdi

SEZONU 11 SARI KARTLA TAMAMLADI

Becao geçen sezon Udinese ile 28 maça çıktı. 27 yaşındaki savunmacı bu karşılaşmalarda 2 gol ve 1 asistlik katkı verirken, sezonu 11 sarı kartla tamamladı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Spor Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title