Haberler

Sivasspor Kurtuldu

Güncelleme:

Sivasspor kendi sahasında Karabükspor'u 2-1 yenerek düşme potasından uzaklaştı.

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında kümede kalma yarışı veren ekiplerden Sivasspor evinde Karabükspor ile karşılaştı. Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanan ve büyük bir çekişmeye sahne olan mücadeleyi ev sahibi ekip 2-1'lik skorla kazandı.

Mücadelenin ilk yarısında oldukça etkili bir görüntü çizen Sivasspor, rakibi karşısında pozisyonlar yakalasa da öne geçecek golü bulamadı ve ilk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci yarıya da etkil başlayan Yiğidolar, 58. dakikada Uğur Uçar'ın kendi kalesine attığı gol ile öne geçerken, Karabükspor 73. dakikada Gökhan Ünal'ın golü ile beraberliği yakaladı. Golden sonra tekrar etkili bir görüntü çizmeye başlayan Sivas, 79. dakikada Aatif Chahechouhe'nin golü ile tekrar öne geçti ve kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 2-1 kırmızı-beyazlıların üstünlüğü ile sonuçlandı.

Bu skorun ardından Sivasspor puanını 43'e çıkardı ve 11. sıraya yükselerek ligde kalmayı garantiledi. Karabükspor ise 37 puanda kaldı ve 15.sıraya geriledi. Süper Lig'in 34. ve son haftasında Sivasspor deplasmanda Elazığspor ile karşılaşacakken, Karabükspor ise ligde kalma adına önemli maçta evinde Fenerbahçe'yi ağırlayacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Sivas 4 Eylül Stadı Sivasspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title