Haberler

Sofiane Feghouli'ye Galatasaray maçı öncesi 5 maç ceza

Güncelleme:

Fatih Karagümrük'ün deneyimli oyuncusu Sofiane Feghouli, Mondihome Kayserispor maçında gördüğü kırmızı kartın cezası olarak 2 maç men ve hakeme yönelik hakareti nedeniyle de 3 maç men cezası aldı.

PFDK, Kayserispor maçında kırmızı kart gören Fatih Karagümrük'ün tecrübeli futbolcusu Sofiane Feghouli'ye 5 maç men cezası verdi.

5 MAÇ CEZA ALDI, GALATASARAY MAÇINDA YOK

Yapılan açıklamada, 'Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 08.05.2024 tarih ve 78 sayılı toplantısında almış olduğu kararlar aşağıda belirtilmiştir. VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK Kulübü sporcusu SOFIANE FEGHOULI'nin, 04.05.2024 tarihinde oynanan MONDİHOME KAYSERİSPOR-VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK Trendyol Süper Lig müsabakasında, rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle FDT'nin 43. ve 35/4. maddeleri uyarınca ve 12. maddesinin uygulanması suretiyle 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 26.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK Kulübü sporcusu SOFIANE FEGHOULI'nin, ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle 3 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ve 39.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Karar verilmiştir" denildi.

Sezonu kapattı! Galatasaray maçı öncesi Sofiane Feghouli'ye 5 maç ceza

Haberler.com / Kaan Güler - Spor

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Türkiye Futbol Federasyonu Sofiane Feghouli Fatih Karagümrük Kayserispor Galatasaray Spor Haberler

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Bakmadan Geçme

Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

500

Yorumlar (10)

Yasin Özsoy:

Şaşırdık mı

55
32
yanıtYanıtla
Şükrü Polat:

Tesafude bak:)) tiyatro deyince zorlarına gidiyo.

46
37
yanıtYanıtla
Murat Yılmaz:

TFf'nin yaptığı normal bir durum.Zaten neden ceza aldı o da belli değil..Sanırim Karagümrük bu hafta Galatasaray'da oynayacagı içindir herşey..!

42
40
yanıtYanıtla
NİMET BAŞAK:

eğer öyle bir düsunce olsaydı direk 1 maç ceza verirlerdi

yanıt4
yanıt1
Veysel null:

haberler yorum umu neden paylasmiyorsunuz hayırdır? bu haberdeki başlıktan belli siz de mi adaletsizlikten yanasınız? Feghouli ye hakeme kötü sözler söylediği için ceza verilirken Mert Hakan a neden ceza verilmedi. Bu Mert Hakan tüm Türkiye'nin gözü önünde sesi duyulacak şekilde hakeme buradan çıkamazsın diyerek tehdit etti. yetmedi küfürler etti defalarca ve o da yetmedi Pendikspor taraftarına ahlaksızca üst üste kol hareketleri yaptı üstelik bunların hepsi maç esnasında oldu. Mert Hakan a neden ceza verilmedi?

50
22
yanıtYanıtla
Hakan Ucan:

Gs nin eski topçuları gittikten sonra yine gs ye hizmet ediyorlar . Hakikaten tam rezalet bir lig oldu ..

36
33
yanıtYanıtla
Süleyman KARADAĞ:

Ben maçı izledim, ikili bir mücadele sonunda gelişen bir olay oldu. Feguli bu hareketleri Galatasarayda iken de yapiyordu. Sinirlerine hakim olan bir oyuncu degil. Değişik yorumlar yazılmış buraya. Arkadaşlar! Feguli'nin Galatasaray'a karşı oynaması Galatasaray'a avantaj sağlar, oynamaması değil! Az biraz düşünün.

29
10
yanıtYanıtla
Mehmet Ceylan:

Tiyatroya devam, ceza almayıp oynasaydı, hayatının maçını oynardı adam

16
19
yanıtYanıtla
Sedat Dal:

Feghouli oynasa nolur oynamasa nolur. O kadar iyi futbolcu olsa zaten hala Galatasaray'da olurdu. Kulüplerinin ve yönetimlerinin başarısızlıklarını örtbas etmeye çalışan taraftar gruplarının bu seneki modası TFF. Hiç mi maç izlemiyorsunuz hepiniz mi özet izliyor anlamadım. Önce kulüpleriniz ne oynuyor ona bir bakın biraz da öz eleştiri yapın. Sanki tarihte ilk defa maclarda hakem hatası oluyor. Birçok maçın son dk sında penalti alanlar. Geçin bu işleri..

25
8
yanıtYanıtla
Oktay Özpınar:

Şaşırdık mı tabiki hayır fötösarauy

9
20
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title