Haberler

Şenol Güneş maden buldu! Giresunspor maçında gol yağacak

Güncelleme:

Şenol Güneş, 4-2 kazanılan Fenerbahçe derbisinde harikalar yaratan Nathan Radmond, Cenk Tosun ve Aboubakar üçlüsünü Giresunspor maçında bozmayacak. Riski göze alan tecrübeli çalıştırıcı, Karadeniz ekibiyle oynanacak maçta bir hücumcuyu daha sahaya sürmeyi planlıyor.

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe'yi 10 kişi kaldığı maçta geriden gelip 4-2 mağlup eden Beşiktaş'ta yüzler gülüyor. Siyah-Beyazlıların Giresunspor maçı hazırlıkları son sürat devam etti. Üst üste 4 maçtır kazanan Karak Kartal'da hedef seriyi sürdürmek.

Şenol Güneş maden buldu! Giresunspor maçında gol yağacak

ÜÇLÜYÜ BOZMAYACAK

Oyuna sonradan girdiği derbide 3 asist 1 gol üreten Redmond, Giresunspor maçına ilk 11'de başlayacak. Redmond, Cenk, Aboubakar üçlüsü ilk dakikadan itibaren sahada olacak. Güneş, Alexandru Maxim'i de kadroya yazmanın hesaplarını yapıyor.

Şenol Güneş maden buldu! Giresunspor maçında gol yağacak

GÖZ DOLDURDU

Maxim de oyuna sonradan girdiği derbide Ghezzal'ın bölgesinde oldukça faydalı oldu. Toplu ve topsuz oyunda etkili işler yaptı.

ARDINDAN DERBİ

Pazar günü Giresunspor'la Vodafone Park'ta karşılaşacak olan Beşiktaş, bir sonraki pazar ise Trabzonspor'a konuk olacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Giresunspor Şenol Güneş Cenk Tosun Fenerbahçe Karadeniz Güneş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title