Haberler

Seçil Erzan'ın odasına kimler girdi? Birbirinden ünlü isimlerin kamera kayıtları ortaya çıktı

Güncelleme:

Futbol dünyasından ünlü simaların da yer aldığı Fatih Terim Fonu vurgununda, dolandırıcılıkla suçlanan banka müdürü Seçil Erzan'ın odasına gelen isimlerin fotoğraflarına ulaşıldı. Soruşturma dosyasına giren fotoğraflarda Selçuk İnan, Emre Belözoğlu, Arda Turan, Musa Mert Çetin, Mert Zeydanlı, Kemal Tanın Yılmaz, İsmail İbrahim Çağlar ve Mojtaba Haghani gibi isimlerin banka şubesine giriş yaptıkları görülüyor.

Fatih Terim Fonu vurgunu ile ilgili yürütülen soruşturma devam ederken, Seçil Erzan'ın odasında gelen isimlerin banka içindeki fotoğrafları ortaya çıktı.

ARDA TURAN, EMRE BELÖZOĞLU VE SELÇUK İNAN KAMERADA

Türkiye'nin konuştuğu, aralarında futbol dünyasından ünlü simaların da yer aldığı 18 kişinin milyonlarca dolarını kaptırdığı bankacı Seçil Erzan'ın yargılandığı davada yeni detaylar çıkmaya devam ediyor. Futbolda "Fatih Terim fonu" vurgunu ile ilgili yürütülen soruşturma devam ederken, Seçil Erzan'ın odasında gelen isimlerin banka içindeki fotoğraflarına ulaşıldı.Teknik direktörler; Selçuk İnan, Emre Belözoğlu, Arda Turan, iş adamı Atilla Baltaş, menajer Volkan Bahçekapılı, tercüman Musa Mert Çetin, Mert Zeydanlı, Kemal Tanın Yılmaz, İsmail İbrahim Çağlar ve Mojtaba Haghani gibi isimlerin banka içindeki görüntülerinde, mağdur olanların her biri ayrı ayrı şubeye giriş yapıyor.

ŞUBEDEN ÇIKAN ERZAN BİR DAHA GERİ DÖNMEDİ

Görüntülerde Erzan'ın odasına girip çıkan kişiler yer alırken, kapalı devre güvenlik kamera görüntülerinden alındığı saptanan fotoğrafların, akıl almaz vurguna ilişkin yürütülen soruşturma dosyasına da girdiği öğrenildi. Fotoğraflardan birinde, 'futbolda fon vurgu' olarak anılan soruşturmanın merkezindeki isim; bankacı Seçil Erzan'ın şubeye son kez girdiği ve çıkıp gittiği, bir daha dönmediği o anlar da fotoğraf karelerine yansıdı.

İşte ünlü isimlerin kameraya yansıyan görüntüleri:

Seçil Erzan'ın odasına kimler girdi? Birbirinden ünlü isimlerin kamera kayıtları ortaya çıktıEmre Belözoğlu

Seçil Erzan'ın odasına kimler girdi? Birbirinden ünlü isimlerin kamera kayıtları ortaya çıktıSelçuk İnan

Seçil Erzan'ın odasına kimler girdi? Birbirinden ünlü isimlerin kamera kayıtları ortaya çıktıArda Turan

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Emre Belözoğlu İbrahim Çağlar Seçil Erzan Fatih Terim Selçuk İnan Arda Turan Mert Çetin Musa Mert Selçuk Futbol Banka Fatih Spor Haberler

500

Yorumlar (11)

Antony Zopkins:

fatıh terıme onden bı kazandırmıslar yemlemısler o da gıtmıs camıayı toplamıs gondermıs ve getırdıgı kısı kadar prım de almıstır ve suphelıler arasında olması lazım mılletı gaza getırdıgı ıcın

57
3
yanıtYanıtla
fıstıkçı:

esnaflık ticaret bitti. sermaye yok. Ekonominin lastiği patladı. işçilik zorlaştı para az geçim zor. Üniversite mezunu işsizler arttı. Dolandırıcılık meslek oldu Emeklilik zorlaştı. Çareyi fonda arıyor gençler. Küçük hesabı olanları araştırın kayıp bu rakamların çok üstünde. Bunlar örnek.

47
9
yanıtYanıtla
aristoteles:

Denizbanka ödetirler oda vergiden düşer olur biter garibandan cıkar o para merak etmeyin

50
5
yanıtYanıtla
Can Bayraktar:

Ülkede çalışıp iş kurup parasını büyütmeye çalışan biri kaldımı acaba . Herkes arsa , araba , fon , ton , coin peşinde .

46
0
yanıtYanıtla
Orcun Yazicioglu:

hepsi de oltaya sazan gibi takılmış :D

40
0
yanıtYanıtla
mehmet aslan:

Eeee arda turan açıklamada banka kamerayı kapatmış diyordu...ne olacak şimdi...

26
2
yanıtYanıtla
celal ödemiş:

arda onca parayı pastanede vermedim bankada verdim o zaman kapatmışlar diyor verdiği paraya cukka almaya geldiğinde değil

yanıt0
yanıt0
ibrahim hakkı Saroğlu:

Görüşebilmişler mi Seçil hanımla.

20
0
yanıtYanıtla
Titizli Titiz :

Ceteler bir arasa

13
1
yanıtYanıtla
Altay Bozkurt:

çok güzel olmuş, ALLAH böyle cikarir iste !! yüzde 20 KÂR öylemi? 8 MILYON DOLAR CEPTEN CIKTI BUHAR OLDU! BU OLAY HERKESE DERS OLSUN !

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title