Haberler

    Galatasaray'da Sözleşmesi Biten 8 Futbolcunun Kaderi, Ligdeki Sıralamaya Bağlı Olacak

    Güncelleme:

    Galatasaray'da sözleşmesi biten 8 futbolcunun kaderi, takımın sezon sonunda ligdeki sıralamasına göre belli olacak.

    Galatasaray'da yaz transfer dönemi çok hareketli geçecek. Cim-Bom'da sezon sonunda sözleşmesi bitecek 8 futbolcunun kaderi ligdeki sıralamaya göre belli olacak. Ryan Donk, Yasin Öztekin, Latovlevici, Koray Günter, Nagatomo, Denayer, Carrasso ve Eray İşcan'ın gelecekleri birkaç aylık performanslarına bağlı. Sarı-kırmızılı takımda futbolcuların durumlarıyla ilgili herhangi bir karar alınmadığı, 2 sene önce Kasımpaşa'dan 2.5 milyon euroya transfer edilen, ancak beklentilere yanıt veremeyen Ryan Donk'un bile kalma umudunun olduğu ortaya çıktı.

    YASİN VE LATOVLEVICI SÖZLEŞME BEKLİYOR

    Yasin Öztekin ise 4 yıl sonunda yeni bir mukavele için performansını artırıyor. Tecrübeli futbolcunun kalabileceği ama kalan haftalardaki oyununun ücretini etkileyeceği bildirildi. Sezon başında 1 senelik anlaşma sağlanan Latovlevici de 1 senelik opsiyon için daha iyi olması gerektiğinin farkında.

    DENAYER İÇİN RAPOR BEKLENİYOR

    2014'te Galatasaray'a gelen ama istediği formayı alamayan Koray Günter ise 23 yaşında olmanın avantajını yaşıyor. Yeni sözleşmenin şartları için o da kendini kabul ettirmek zorunda. Galatasaray'ın kiralık oyuncuları Nagatomo ve Denayer için de durum farklı değil. Japon futbolcu hemen göze girerken, şanssız bir sakatlık geçiren Denayer'le ilgili teknik kadronun raporu büyük önem taşıyor.

    CARRASSO VE ERAY DA LİSTEDE

    Cim-Bom'da durumları belirsiz olan diğer isimler kaleciler. 36'lık Carrasso ile Eray İşcan'ın sözleşmeleri de yine sezon sonunda bitiyor. Bu iki eldivenin durumları da yine yaz döneminde değerlendirilecek.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Yasin Öztekin Galatasaray Eray İşcan Ryan Donk Spor Haberler

    Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

    Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

    İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter sert iniş yaptı! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

    İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter sert iniş yaptı! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

    Bakmadan Geçme

    Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
    Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

    Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

    500

    Yorumlar (3)

    alivan:

    hepsi.gitsin.

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Amet:

    Yasin ve Eray kalsin.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    ANTİ AMET:

    Niye, Eray''ın şu takımda neye faydasını gördün? Real Madrid'' den (Bale) bir jeneriklik gol daha mı yesin?

    yanıt0
    yanıt0
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title