Haberler

Şansal Büyüka: Saldırının Failleri Bulunmazsa, Salih'in İsmi Sokaklara Verilirse Böyle Olur

Güncelleme:

Gazeteci Şansal Büyüka, maç sonrası isyan etti, "Geçen senenin faillerini bulmazsan, hakem odasında hakemi tutarsan, Salih'in ismini sokaklara verirsen bunlar olur." dedi.

Hakem Bülent Yıldırım'ın kararıyla tatil edilen Trabzonspor- Fenerbahçe maçında yaşananlar usta Gazeteci Şansal Büyüka'yı çileden çıkardı. Yaşananlara tepkisini gösteren Büyüka, sorumluları hedef aldı.

"SEN FAİLLERİ BULAMAZSAN, SALİH'E SOKAK CADDE İSMİ VERİRSEN..."

Büyüka, "Sen geçen senenin (Rize maçı sonrası Fenerbahçe otobüsünün kurşunlanması) faillerini bulmazsan, sen hakem odasında hakemi tutarsan, Salih Dursun'a -kimse gücenmesin ama- sokak-cadde ismi verirsen, bunlar olur" dedi.

"İSTANBUL DA BENİM, BURSA DA, TRABZON DA..."

Şansal Büyaka şöyle devam etti: "Benim ülkemin valileri, emniyet müdürleri ülkenin vali-emniyet müdürleri. Bölgesel değil. İstanbul da benim, Bursa da benim, Trabzon da benim... Kardeşim hep eyyam, vaziyeti idare etmek filan…"

"DÖN DOLAŞ AYNI YERDEYİZ"

"Hiç özeleştiri yapma, hep faturayı başkalarına kes. Dön dolaş aynı yerdeyiz. Sonra da 'haziranda vizeler kalkıyor' falan filan.. Yapmayalım Allah aşkına"

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bülent Yıldırım Şansal Büyüka Salih Dursun Fenerbahçe Spor Haberler

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Bakmadan Geçme

Usyk kimdir? Boksör Usyk kaç yaşında, nereli? #129351 Tyson Fury kim, kaç yaşında, nereli? #127942 18 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Fury Usyk maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda 2024? Tyson Fury Usyk maçı ne zaman #129351 18 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Yeni Angola Büyükelçisi Muhammet Mustafa Çelik kimdir? Muhammet Mustafa Çelik hayatı ve biyografisi nedir? 18 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! 18 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 18 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #9889 #127919 18 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 18 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 18 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 18 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

500

Yorumlar (24)

moskowa:

diyar spora yapılan alçak saldırı için ne diyorsunuz sn ikiyüzlüler

7
35
yanıtYanıtla
.:

BU GEREKSİZDE KENDİNİ NİMETTEN SAYIYOR .

20
12
yanıtYanıtla
realite:

eğer tff bundan sonra fb maçlarını trabzonda oynatırsa yazıklar olsun. . ceza öyle 5-10 maç ödül olur. . eğer tff bu olayların durulmasını istiyorsa bundan sonraki en az 10 ts-fb maçını tarafsız sahada seyircisiz oynama cezası vermesi lazım. . vermezse bu olaylar asla bitmez. . fb maçında olay oluyor diğer takımlar cefasını(seyircisiz) çekiyor. . tff radikal karar alması lazımveya ts yi hiç acımadan küme düşürmesi lazım(alt ligdede bir sezon seyircisiz olmak kaydıyla).

12
11
yanıtYanıtla
Kuraisebalı:

ilk kez bu adama katılıyorum. Geçen sene Sürmenede otobüse atılan kurşunun hesabı daha sorulmadı. Kırmızı kart göreni şımartırsan olacağı budur. Bu takıma en ağır ceza verilmeli. Bir sezon seyircisiz oynatsınlar akılları başına gelsin.

17
3
yanıtYanıtla
AZİZENİN KOYUNU SONRA ÇIKAR OYUNU:

SİZ MHK YE EMİR VERMEYİ KESİN BİZ TARAFTARSIZ DA OYNARIZ.

yanıt2
yanıt1
Gaptan:

BAŞKENTTEKİ AMED SPOR EKİBİNE SALDIRIYI GÖRMEYEN GÖZLERİ ALLAH KÖR EDER İNŞALLAH

14
4
yanıtYanıtla
nazim:

sansal bey niye cikip diyemiyorsunuz? fenerbahce diger takimlarin emeklerini haklarini calmasaydi bu isler olmayacakdi diye!!! niye diyemiyorsunuz soruyorum size???? türkiye ligi saibeli atilmis bir ligdr. ´ve yöneticisi bu ligin aziz dir. . sizlerde piyon . !

7
8
yanıtYanıtla
hüseyin celik:

tahrikçi volkan gene yaptı yapacağını ilk gol sonrası nereye gitti sevınmeye şansal göstersene

4
8
yanıtYanıtla
ŞANSAL:

Sen 2011 de ki şike olaylarının aydınlatılması için gıkın çıkmazken şimdi ne oldu erkekleştin. . . Bu olayın temeli 2011 de atıldı. Sen ve senin gibi yandaşlar sayesinde artık bu ülkede futbol bitmiştir.

8
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bu takımı liğden düşürmaden olmaz silah kullandılar ceza almadılar hakemi rehin aldılar ceza almadılar hakemin kartını aldılar kart hakemliğin ve fedeasyonun guruydu ceza almadılar şimdi haklı olarak hakemi deöeveceklar o çocuğun ismini akyazı tesislerine yaz muharemmmm

6
4
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title