Haberler

Samsun'da düzenlenen 100. Yıl Adalet Spor Oyunları tamamlandı

Güncelleme:

Adalet Bakanlığı tarafından Samsun'da düzenlenen 100. Yıl Adalet Spor Oyunları, madalya töreni ile sona erdi. 7 branşta 421 sporcunun katıldığı organizasyonda dostluk ve iletişim ön plana çıktı.

ADALET Bakanlığı'nca Türkiye'de ilk kez Samsun'da düzenlenen ve adalet çalışanlarının katıldığı 100. Yıl Adalet Spor Oyunları, düzenlenen madalya töreni ile tamamlandı.

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı'nca koordine edilen, Cumhuriyet'in 100. Yılı kapsamında yüzme, okçuluk, koşu, satranç, bowling, masa tenisi ve kort tenisi olarak 7 branşta 42 ilden 421 sporcunun katıldığı ve 3 gün süren 100. Yıl Adalet Spor Oyunları sona erdi. Madalya töreni için sporcular ile protokol üyeleri Samsunspor Nuri Asan Tesisleri önünden Bandırma Vapuru Gemi Müze ve Milli Mücadele Açık Hava Müzesi'ne bayrak yürüyüşü gerçekleştirdi.

'DOSTLUK İÇERİSİNDE SONA ERDİ'

Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, "Cumhuriyetimizin 100. yılı dolayısıyla düzenlemiş olduğumuz 100. Yıl Adalet Spor Oyunları'mızda sporcularımız 3 gün boyunca yarıştılar. Dostluklar edindiler, şehrimizi gezdiler. Birbirinden değerli 600 misafirimizi şehrimizde misafir ettik. Organizasyonda görev alan herkese teşekkür ediyorum. Hiçbir sporcumuzun burnu kanamadı, dostluk içerisinde sona erdi. Memleketlerinden gelerek, illerini temsil eden tüm sporcuları tebrik ediyorum. Buraya katılan tüm sporcular, bu yarışların kazananıdır" dedi.

'İLETİŞİMİNİZİ ARTTIRDINIZ'

Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürü Turan Kuloğlu ise "Buraya katılıp, tanıştınız ve iletişimleriniz arttırdınız. Bu organizasyondaki amacımız, tanışıklığımızı arttırarak milletimizin arzu ettiği adalet hizmetlerini daha kısa yoldan ona ulaştırmaktı. Geldiğimiz aşamada 10'dan fazla ilde bu organizasyonları il çapında gerçekleştirdik. Bu etkinliklerimiz, birbirimize daha yakın olmak amacıyla farklı illerde ve bölgelerde 100. yıl coşkusuyla devam edecek" diye konuştu.

TÖRENDEN SONRA HATIRA POZU

Protokol konuşmalarının ardından, 7 branşta dereceye giren kadın ve erkek sporculara madalyaları verildi. Madalyalar, HSYK Üyesi Havvanur Yurtsever, Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürü Turan Kuloğlu, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Kurumsal İletişim Daire Başkanı Evren Akbey, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, Samsun Vali Vekili Fatih Cıdıroğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Nihat Soğuk tarafından verildi. Tören sonrasında hatıra fotoğrafı çekildi. (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Adalet Bakanlığı Samsun Spor Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title