Haberler

Ronaldo'dan sonra Müslüman yıldız Pogba da basın toplantısına damga vurdu! İçki şişesini masadan kaldırdı

Güncelleme:

Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun basın toplantısı öncesinde önündeki Coca-Cola şişelerini kaldırıp suyu işaret ederek "Bu size yeter" mesajının yankıları sürerken bu kez Fransa Milli Takımı'nın yıldızı Paul Pogba'dan dikkat çeken bir hareket geldi. 20'li yaşlarının başında Müslümanlığı seçen Fransız orta saha oyuncusu, Avrupa Şampiyonası sponsorlarından biri olan içki markasına ait şişeyi masadan kaldırdı.

Dünya, Portekizli dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'nun basın toplantısında önündeki Coca-Cola şişesini masadan kaldırıp su şişesini işaret ederek "Bu yeterli" demesini konuşurken bir dikkat çeken hareket de Fransa Milli Takımı'nın yıldızı Paul Pogba'dan geldi.

HIZLI BİR HAREKETLE MASADAN KALDIRDI

20'li yaşlarda Müslümanlığı seçen Fransız yıldız, Avrupa Şampiyonası'nın sponsorlarından biri olan içki markasına ait şişeyi masadan kaldırdı. Basın toplantısını beklerken masada duran içki şişesini fark ederek hızlı bir hareketle kaldıran Pogba'nın görüntüleri sosyal medyada büyük ses getirdi.

MÜSLÜMAN OLMA HİKAYESİNİ ANLATMIŞTI

The Times'a konuşan yıldız futbolcu, 20'li yaşlarının başında Müslüman olduğunu söylemişti. Paul Pogba, arkadaşlarıyla dua ettiğini ve kendisini çok iyi hissetmesi üzerine Müslüman olmaya karar verdiğini vurgularken; İslamiyetin medyada yanlış tanıtıldığına dikkat çekmişti.

"BENİ ÇOK DEĞİŞTİRDİ"

"Müslüman olmak beni çok değiştirdi. Hayatta bir şeyleri fark ettim. Belki de beni daha huzurlu bir insan yapıyor. Annem Müslüman olmasına rağmen ben Müslüman doğmadım. Ancak herkese saygı göstererek büyüdüm" ifadelerini kullanan Fransız futbolcu sözlerine şöyle devam etmişti;

"Çok sayıda Müslüman arkadaşım vardı. Her zaman konuşurduk. Kendimi birçok konuda sorguladım. Sonra araştırma yapmaya başladım. Arkadaşlarımla bir kez dua ettik ve farklı şeyler hissettim. Kendimi gerçekten iyi hissettim. O günden beri devam ediyorum. Günde 5 kez ibadet etmek zorundasınız. Bu İslamiyet'in temellerinden biri."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cristiano Ronaldo Paul Pogba Portekiz Fransa Haberler

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran'da Reisi'nin ölümünün ardından yönetimi geçici olarak 'Muhbir' devraldı

İran'da Reisi'nin ölümünün ardından yönetimi geçici olarak "Muhbir" devraldı

Reisi'nin ölümü sonrası gözlerin çevrildiği İsrail'den ilk yorum: Dahlimiz yok

Reisi'nin ölümü sonrası gözlerin çevrildiği İsrail'den ilk yorum: Dahlimiz yok

500

Yorumlar (7)

Nizâmülmülk Hace:

futbolu hiç sevmem. ama Allah razı olsun arkadaşım. darısı içimizdeki bu zıkkımı sevenlerin başına gelsin. Allah yar ve yardımcın/yardımcımız olsun.

181
37
yanıtYanıtla
FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

İçki içmez ama kul hakkına girmeyi seversiniz sen ve senin gibiler

yanıt0
yanıt4
ekrem celebi :

faner bahce cumhuriyetı denen sahıs sen ne ayaksın bır tane turkıye ıcınde cumhurıyet var oda turkıye cumhurıyetı hayırdır turkıyeyı bolmekmı ıstıyorsunuz unutmadık galatasaray sızı kendı sahanızda yenıpte sampıyon olduktan sonra askere ve polıse saldırdıgınızı..haınlık sızın ıcınızde,şikecılık sızın kanınızda var.

yanıt2
yanıt0
Enes Kocaturk:

Baymayın ya tamam müslümansınız

11
180
yanıtYanıtla
Taner Yasar:

Adam bira şişesini alıp masadan kaldırıyor, Helal olsun bu hareketi alkışlıyoruz....Bizim haber ajanslarımız şişeyi buğulamıyor bile... Türkiye de İçki reklamı herkese yasak diye biliyordum ama haber ajansları istisna sanırım....

65
10
yanıtYanıtla
Bilal Erdogan:

Ronaldo korkak müslümanlardan, çok daha cesur

14
3
yanıtYanıtla
FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

Hiç bir zaman bir RONALDO değilsiniz

5
10
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title