Haberler

PSG'nin Alman Yıldızı Julian Draxler: 400 Milyon Harcadık, Turu Geçemiyoruz

Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Real Madrid'e elenen PSG'nin Alman yıldızı Draxler, "400 milyon harcadık ama turu geçemiyoruz. Elenmeyi hak ettik" dedi.

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Real Madrid'e karşı iki maçta da yenilen ve Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Paris Saint-Germain de sular durulmuyor. Takımın Alman futbolcusu Julian Draxler, elenmelerinin ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"DAHA BİR TURU GEÇEMİYORUZ"

Real Madrid yenilgisi ardından konuşan Draxler, "Real Madrid iyi oynadı. Biz ise sadece topu döndürdük. Böyle oynayarak kazanamazsınız. Sadece pas yaparak gökten bir şey inmesini bekleyemezsiniz. Elenmeyi hak ettik. Bu yaz transfere 400 milyon Euro harcadık ve herkes, bir şeylerin değişeceğini söylüyordu ama daha bir turu geçemiyoruz" diye konuştu.

"MANTIĞIM ALMIYOR"

Takımın transfer politikasını eleştiren Draxler, teknik direktör Unai Emery'i de eleştirirken "Oyuna 76. dakikada girdim. Mantığım almıyor, anlayamıyorum. Şaşırdım ve biraz da sinirlendim" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Paris Saint Germain Julian Draxler Real Madrid Spor Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

500

Yorumlar (8)

Adınızı Yazın:

400 milyon harcadık diyor ama takıma 200 milyon verip kattıkları neymar yoktu olsaydı gidişat değişirdi.

4
6
yanıtYanıtla
tecessus:

Mantıklı değil. Fransa Liginde çok rahat . Geriye Şampiyonlar Liginde birşeyler yapmak kalıyor . Ş. Liginde gruplardan çıkmakta kadro kalitesinden dolayı PSG için kolay . Geriye sadece kalan maçları kazanmaları gerekiyor . Bir de Real bu sezon dağılma noktasına geldi . Kadrosu yaşlı . Psg için aslında denk hatta daha zayıf bir takımdı . İyi teknik adam her takıma şart . Teknik adamın iyi olsun, takımın vasat olsun . . .

2
4
yanıtYanıtla
41tr:

neymarı saymazsan realin kadrosu çok daha iyi

1
3
yanıtYanıtla
EMEKLI GAZETECI:

KULÜP ACIKLAMASIYSA (Kafaya Bak!!)) VALLAHI VERIN O PARAYI SOM BEYAZ ALTIN Veya PLATIN KUPA GÖNDERELIM. . . . . . . . EGER BU ISLER SADECE ve sadece PARA DÖKEREK OLSA FENERBAHCE HER YIL (Aziz YILDIRIM OLDUGU Sürece) SAMPIYON OLURDU.

2
0
yanıtYanıtla
Iğneci:

Gendin bes para etmezsin

1
0
yanıtYanıtla
xxxx10:

adam kadro kurmasını bilmiyoki ilk maçta di maria va cavaniyi ilerde oynatsaydı kanatlarda neywar ve mbappe bence reale en az 4 gol çok rahat atardı

0
1
yanıtYanıtla
gr:

Neymar sakat dğil mi

yanıt1
yanıt0
turgut:

yerim dar oynayamadım hikayesi. ilk real maçında di maria da dediydi, beni sokmadı o yüzden kaybettik diye. al soktu bu maçta, adam şaban, ayakta duramıyor ki gol atsın. ne oldu, hüsran. bu zavallı da öyle, dayı sen kaç gol attın, oynadığın maçlarda ne kattın. troyes maçında sahaya salmıştı seni işte, ne yapabildin.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title