Haberler

Okul Sporları Halter Gençler A-B Türkiye Şampiyonasında Düzceli sporcuları 3 madalya kazandı

Güncelleme:

Düzce Spor Lisesi ve Cumayeri Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri, Okul Sporları Halter Gençler A-B Türkiye Şampiyonası'nda toplamda 3 madalya kazandı. Enes Efe Aydın Türkiye üçüncüsü, Muhammet Ali Arslan Türkiye Şampiyonu ve Utku Topçu Türkiye üçüncüsü oldu. Enes Efe Aydın ayrıca U15 Avrupa Şampiyonası hazırlık kampına davet edildi.

Okul Sporları Halter Gençler A-B Türkiye Şampiyonasında Düzceli sporcuları 3 madalya kazandı.

9-12 Ocak 2023 tarihleri arasında Çanakkale Anafartalar Spor Salonu'nda düzenlenen Okul Sporları Halter Gençler (A)-(B) Türkiye Birinciliği yarışmaları tamamlandı.

Düzce Spor Lisesi öğrencisi B Gençler 67 kiloda Enes Efe Aydın koparmada 81 silkmede 98 toplamda 179 kaldırarak Türkiye üçüncüsü, Cumayeri Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencisi 73 kiloda Muhammet Ali Arslan koparmada 90 kilo silkmede 102 kilo toplamda 192 kilo kaldırarak Türkiye Şampiyonu, A gençlerde Yavuz Selim M.A.T.L. öğrencisi Utku Topçu koparmada 120 kilo, silkmede 145 kg kaldırarak +109 kg da Türkiye üçüncüsü oldu.

Ayrıca Düzce sporcusu Enes Efe Aydın, Yunanistan'da yapılacak olan U15 Avrupa Şampiyonası hazırlık kampına davet edildi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Anadolu Lisesi Ali Arslan Efe Aydın Cumayeri Türkiye Aydın Düzce Spor Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title