Haberler

Okan Buruk, Erden Timur'dan Chelsea'nin genç yıldızını istedi: Sistemimize çok uygun

Güncelleme:

Transfer dönemi için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk ile Erden Timur, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bir araya geldi. Bu görüşmede Buruk, Timur'dan Chelsea'de forma giyen David Datro Fofana'nın transfer edilmesini isterken, "Oyun sistemimize en uygun yetenek" dedi. İngiliz ekibi futbolcuyu Süper Lig'e kiralamaya sıcak bakmazken, Galatasaray'ın transferi bitirmesi için eski yıldızı Drogba'yı devreye sokacağı belirtildi.

Haris Seferovic'i gözden çıkaran Galatasaray, İsviçreli futbolcunun yerini 20 yaşındaki David Datro Fofana ile doldurabilir. Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk, yönetimden Chelsea'nin genç yeteneğinin transfer edilmesini talep etti.

OKAN BURUK, FOFANA'YI İSTİYOR

Fanatik'te yer alan habere göre, Galatasaray'da kritik bir transfer zirvesi gerçekleştirildi. Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk, Erden Timur ile Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı görüşmede Chelsea forması giyen 20 yaşındaki santrfor David Datro Fofana'nın transfer edilmesini istedi.

Okan Buruk, Erden Timur'dan Chelsea'nin genç yıldızını istedi: Sistemimize çok uygun

"OYUN SİSTEMİMİZE EN UYGUN YETENEK"

Buruk, Timur ile yaptığı görüşmede Fofana için, "Oyun sistemimize en uygun yetenek" dedi. Deneyimli hoca kiralık ya da değil Fildişi Sahilli futbolcunun mutlaka transfer edilmesi gerektiğini belirtti.

DROGBA DEVREYE SOKULACAK

Fofana'yı tecrübe kazanması için kiralamaya bakan Chelsea'nin planları arasında 20 yaşındaki futbolcuyu Süper Lig'e yollamak bulunmuyor. Ancak sarı-kırmızılılar, Fildişi Sahilli eski futbolcusu Didier Drogba'yı devreye sokarak genç yıldıza imza attırmayı hedefliyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Florya Metin Oktay Tesisleri Transfer Dönemi Metin Oktay Galatasaray Erden Timur Okan Buruk Chelsea Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title