Haberler

    Mustafa Yumlu: "Ligde de Rahat Bir Konuma Geldik"

    Teleset Mobilya Akhisarsporlu futbolcu Mustafa Yumlu, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında deplasmanda yaptıkları Fenerbahçe maçını 3-2 kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

    Teleset Mobilya Akhisarsporlu futbolcu Mustafa Yumlu, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında deplasmanda yaptıkları Fenerbahçe maçını 3-2 kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

    Ülker Stadı'nda yapılan maçtan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan deneyimli savunma oyuncusu, "Hocamızın bize söylediği talimatların hepsini bugün gerçekleştirdik. Duran toptan gol bulacağımızı biliyorduk. İlk yarı takım olarak çok iyi oynadık ve sadece bir tane pozisyon verdik. Burada Fenerbahçe'ye karşı bir tane pozisyon vermek bizim için çok iyi. İkinci yarı Fenerbahçe hiç beklemediğimiz şekilde doldur boşalta döndü. Fernandao ile ikinci topları almaya çalıştılar. Biz de karşılık vermeye çalıştık. Sonuçta buradan galibiyet alarak dönüyoruz, mutluyuz. Ligde de rahat bir konuma geldik." diye konuştu.

    Fenerbahçe'nin ikinci yarıda uzun toplarla gol aramasını değerlendiren Mustafa, "Stoperin en sevdiği iş, cepheden gelen toplara çıkıp kafa vurmaktır. Daha rahat olabileceğini düşündük ama Fernandao da yabana atılacak bir oyuncu değil. Onun düşürdüğü ikinci topları almaya çalıştık ve aldık. Pozisyon da verdik ama sonuçta Fenerbahçe'ye karşı Kadıköy'de oynuyorsunuz." ifadelerini kullandı.

    Mustafa Yumlu, ligde düşme hattında uzaklaştıklarını anlatarak, "Aşağı ile olan bağlantımız koptu sayılır ama çıkıp elimizden geldiğince mücadele edip toplayabildiğimiz kadar puan toplayacağız. Türkiye Kupası'nda da rövanş maçımız var. Ona da en iyi şekilde hazırlanıp, elimizden gelen gayreti gösterip sonuç ne olursa olsun iyi futbol oynamaya çalışacağız." şeklinde görüş belirtti.

    Seleznov: "Harika bir galibiyet aldık" Teleset Mobilya Akhisarspor'un devre arasında kadrosuna kattığı Ukraynalı golcü Yevgen Seleznov ise "Harika bir galibiyet aldık. Tamamen teknik direktörümüze bağlıyorum. Kendisi çok iyi bir hoca. Onun sayesinde oldu." dedi.

    Ege temsilcisinin son 3 resmi maçında 4 gol atan Seleznov, "Son 3 maçtır gol atıyorum. Hala yüzde 100'ümde değilim. Bu tamamen benim kondisyonumla ilgili. Altı ay Kardemir Karabükspor'da zaman kaybettim. Daha fazlasını istiyorum." değerlendirmesinde bulundu.

    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Mustafa Yumlu Murat Erat Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title