Haberler

Mudanya Belediyesi, Cumhuriyet Gençliği Spor ve Kültür Evi'ni hizmete açtı

Güncelleme:

Mudanya Belediyesi, Ömerbey Mahallesinde ilçe postane binasının yanında bulunan alanı Cumhuriyet Gençliği Spor ve Kültür Evi olarak hizmete açtı. Alan, basketbol, voleybol ve tenis sahası olarak düzenlenerek gençlerin sosyalleşip kültürel faaliyetlere katılabileceği bir merkez haline getirildi.

Mudanya Belediyesi, Ömerbey Mahallesinde ilçe postane binasının yanında bulunan alanı Cumhuriyet Gençliği Spor ve Kültür Evi olarak hizmete açtı.

Daha önce futbol sahası olarak kullanılan alan, ihtiyaçlar doğrultusunda basketbol, voleybol ve tenis sahası olarak düzenlenirken, gençlerin sosyalleşip kültürel faaliyetlere katılabileceği bir merkez olarak kente kazandırıldı. Mudanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Nisa Kartaltepe ve Fen İşleri Müdürlüğü ile Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü ekiplerinin katıldığı törende konuşan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, "Sadece sözle değil icraatlarımızla, çok çalışarak, üreterek halkımıza hizmet ederek, Cumhuriyete sahip çıkacağımıza inanıyoruz. Mudanya yeni tesisleriyle, kreşleriyle, parklarıyla, spor ve kültür merkezleriyle yine yatırımda lider olmaya devam edecek. Tesisimiz Cumhuriyetimizin 100. yılında, Cumhuriyet gençlerine armağan olsun. Mudanyamızın gençleri bilgili, kültürlü ve sağlıklı bir nesil olarak geleceğe hazırlanacak" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mudanya Belediyesi Basketbol Voleybol Mudanya Tenis Spor Kültür Belediye Spor Haberler

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Gaddar neden bitiyor? FİNAL YAPIYOR! Gaddar niye final yapıyor? Asgari kurumlar vergisi nedir, ne kadar olacak? Hangi şirketler asgari kurumlar vergisi ödeyecek?
Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title