Haberler

    "Vucinic-Guarin Takasını Thohir Bozdu"

    Güncelleme:

    Juventus Genel Direktörü Beppe Marotta, Inter'in sahibi Erick Thohir'i, Mirko Vucinic ve Fredy Guarin takasını bozmakla suçladı.

    Juventus Genel Direktörü Beppe Marotta, Inter'in sahibi Erick Thohir'i Mirko Vucinic ve Fredy Guarin takasını bozmakla suçladı.

    Marotta basına yaptığı açıklamada, "Vucinic-Guarin anlaşmasını her iki tarafta sözlü olarak kabul etti. Juventus Başkanı Andrea Agnelli Pazartesi günü saat 10:48'de Thohir'den anlaşmayı onaylayan bir yazı aldı." şeklinde konuştu.

    Thohir'in yaptığı karşısında haksızlığa uğradıklarını düşünen genel direktör, "Ben Juventus'u ve haksız muamele gören profesyoneleri korumak için buradayım." ifadelerini kullandı.

    Moratta konuşmalarına, "Inter Aralık ayının ortlarında Vucinic transferi ile ilgili konuşmak istedi. Biz de oyuncunun takas seçeneğini değerlendirdik. Vucini harika bir oyuncu. Eğer ileride bir daha görüşmelere olacaksa Thohir, Agnelli'ye açıklama yapmak zorunda." sözleriyle devam etti.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Mirko Vucinic Fredy Guarin Juventus Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title