Haberler

Manchester City, deplasmanda West Ham United'la 1-1 berabere kaldı

Güncelleme:

İngiltere Premier Lig'de 6. hafta mücadelesinde Manchester City, deplasmanda West Ham ile 1-1 berabere kaldı. İlk hafta maçı ertelenen City, böylece 5. maçında 7 puan kaybını yaşamış oldu.

İngiltere Premier Lig'de 6. hafta karşılaşmasında West Ham United, Manchester City'i konuk etti.

Londra Olimpiyat Stadyumu'nda seyircisiz olarak oynanan müsabaka 1-1'lik eşitlikle sona erdi. West Ham United'ın golünü 18. dakikada Michael Antonio atarken, Manchester City'nin golünü 51. dakikada Phil Foden kaydetti.

SON 3 MAÇTA 2 BERABERLİK ALDI

Ligde üst üste 2. beraberliğini alan West Ham 8 puanla 10 sırada yer aldı. Son 3 maçta 2 beraberlik alan City ise 8 puanla 11. sırada yer buldu.

West Ham, gelecek hafta Liverpool deplasmanına konuk olacak. Manchester City ise Sheffield deplasmanına gidecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

West Ham United Haberler

Norveç, İrlanda ve İspanya Filistin devletini resmen tanıma kararı aldı

Norveç, İrlanda ve İspanya Filistin devletini resmen tanıma kararı aldı

Maliye, vergi kaçakçılarının ensesinde! Sırada doktor ve kuyumcular var

Maliye, vergi kaçakçılarının ensesinde! Sırada doktor ve kuyumcular var

Hamaney, helikopter kazasında ölenlerin çocuklarına sarılarak teselli etti

Hamaney, helikopter kazasında ölenlerin çocuklarına sarılarak teselli etti

Bakmadan Geçme

Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç TL oldu? 22 Mayıs Döviz Kuru! KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128250 Kızılcık Şerbeti 64. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İspanya Filistin devletini resmen tanıma kararı aldı mı? Hangi ülkeler Filistin devletini tanıma kararı aldı? İrlanda, Filistin devletini resmen tanıma kararı aldı mı? Hangi ülkeler Filistin devletini tanıma kararı aldı? Norveç, Filistin devletini resmen tanıma kararı aldı mı? Hangi ülkeler Filistin'i tanıma kararı aldı? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 22 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Kız kardeşi ve eniştesini öldürüp intihar etti! Olay ne, nerede oldu? Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay'ın bebeği doğdu mu? 22 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Ev sahibi kiracıyı hangi durumlarda evden çıkarabilir? Kiracı hangi durumlarda ev sahibine dava açabilir? Schengen vizesi ne kadar, kaç Euro? Schengen vize ücreti yetişkinler ve çocuklar için kaç lira oldu? Seferberlik ve savaş hali yönetmeliği nedir? Resmi Gazete'de yayımlandı mı? Ebru Polat kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Ebru Polat kaç yaşında, nereli? Ebru Polat biyografisi! MEB İL İÇİ ÖĞRETMEN ATAMASI Öğretmen il içi yer değiştirme sonuçları açıklandı mı? Öğretmenlerin il içi yer değiştirme sonuçları ne zaman belli olur? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 22 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
Derbi galibiyeti her şeyi değiştirdi! İsmail Kartal, Fenerbahçe'de kalacak

Derbi galibiyeti her şeyi değiştirdi! İsmail Kartal, Fenerbahçe'de kalacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title